Nagrada za kvalitet
9
Kvalitet
7
Cena
10
Pakovanje
8.54
Ocena
Coty – Rimmel London Lycra Pro lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Coty Inc
Linija: Rimmel London
Naziv: Lycra Pro lak za nokte
Ostali podaci
Cena: 350 din (oko 3.4 evra)
Zapremina: 12 ml
Rimmel London

Još jedan lak za nokte iz neke srednje klase, onako po ceni. Košta 360 dinara ili 4 evra u DM drogerijama. Ima novu varijantu četkice, onu široku i pljosnatu kakvu imaju Bourjois lakovi. Zbog ovoga je nanošenje izuzetno lako i precizno.

Isprobala sam boju 362 Barely There, što bi trebalo da znači da je u pitanju neka diskretna boja, tj. ovo je nijansa približna boji kože. Nisam uspela da pronađem na netu fotografiju bočice baš ove boje, ali sam zato odabrala neku drugu veoma interesantnu – 391 Celebrity Bash.

Sadrži likru, pa bi u svetu čarapa ekvivalent ovog laka bio najlonke sa likrom boje noge. Otprilike tako i izgleda kada se namaže – kao da ste navukli bezbojne čarape sa svetlucavim česticama preko vaših noktiju. Interesantno u svakom slučaju. Postoji još mnogo lepih boja ove varijante Rimmel-ovih lakova. Naročito mi se dopao jedan tamno ljubičasti sa malo likre u sebi.

Bočica sasvim lepo izgleda, a poklopac dobro dihtuje. Ovo je po meni veoma važno, jer svaki lak, ma koliko bio kvalitetan, ako se osuši i zgusne postaje neupotrebljiv. Razređivanje laka acetonom može da mu promeni nijansu i da više nikada ne bude toliko kvalitetan. Piše na bočici da ovaj lak na noktima traje i do 10 dana. Nisam to isprobala, jer mi brzo dosadi svaka boja, ali se za par dana uopšte nije krnjio niti ljuštio na vrhovima. Interesantno da se ovi lakovi proizvode u Španiji, iako je Coty britanska marka.

Odličan lak, nećete pogrešiti ovim izborom.
Ne preporučujemo
Sastojci:
nisu navedeni na pakovanju
Pozitivno
  • Dosta je dobrog kvaliteta,
  • pristojan izbor boja,
  • odlična četkica za lako nanošenje,
  • miris nije zagušujući,
  • dobro prekriva
Negativno
  • za nijansu je skuplji od nekih turskih ili domaćih lakova

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 8,50 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Coty – Rimmel London Lycra Pro lak za nokte”

  1. Goldieui - Imala sam jednom Rimmel lak za nokte - bordo boja. Radila sam u frizersokm salonu i prala sam kosu mušterijama. Koleginica frizerka se čudile kako su mi lepo nalakirani nokti i na kraju smene. Po meni najbolji lak koji sam imala.
  2. Mackajana - Odličan lak, posebno sad sa novom širokom četkicom. Probala sam tri nijanse, jarko crvenu, purpurnu i svetlo roze i sve tri su odlične, daju punu, bogatu boju i ne provide se. Jedino bih volela da imaju veću paletu boja.
  3. jelena - Hot gossip je moja omiljena nijansa. Odlican lak!
  4. jenny - upravo sam sebi kupila jedan tamno ljubicasti, i jedva cekam da ga testiram da vidim koliko dugo moze da traje :D

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.