8
Kvalitet
9
Cena
7
Pakovanje
8.13
Ocena
Golden Rose Graffiti Nail Art Lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Erkul Cosmetics
Linija: Golden Rose Graffiti Nail Art
Naziv: Lak za nokte
Ostali podaci
Cena: oko 250 din (oko 2,5 evra)
Zapremina: 12 ml
www.goldenrose.com.tr

Ovo je jedan od onih lakova za nokte koji su namenjeni za pravljenje onog takozvanog cracked ili crackle manikira, odnosno za šare na noktima koje podsećaju na pukotine (cracks). O tome je već pisano na ovom sajtu još pre više od godinu dana, pa pogledajte ceo tekst na sledećem linku.
Od nedavno su se po mnogim parfimerijama pojavili cracked lakovi za nokte raznih proizvođača, jer se ovaj trend u međuvremenu baš primio među ženama u Srbiji.
Želela sam za sebe jedan ovakav lak, pa sam odlučila da se prvo raspitam među prijateljicama koji je najbolji. Čula sam da ovi lakovi umeju da budu vrlo nepostojani, ali i da je ubedljivo najpostojaniji cracked lak od Golden Rose kozmetike po imenu Graffiti Nail Art, a da mu je cena sasvim pristojna.
Kupila sam ovaj lak u pink boji, broj 04. Postoji ukupno 14 nijansi ovih lakova, ali kod nas se u prodaji može naći svega 4, 5. Barem sam ja na toliko naišla u jednoj radnji u Temerinu. Na sajtu Golden Rose kozmetike ih ima i u metalik i u mat bojama (slika ispod), ali ja mislim da je najbolje odabrati neku mat izuzetno svetlu ili izuzetno tamnu nijansu, jer se tako postiže pravi efekat. Potrebno je da lak koji je osnova bude u što jačem kontrastu sa popucalim lakom koji se maže preko njega.

 

Golden Rose Graffiti lak za nokte

Ovaj lak zaista daje željeni efekat popucalog laka i ne skida se lako. Potrebno je naneti prvo lak podlogu koji će se videti među pukotinama, a zatim, kada se on osuši, brzo i spretno namazati Graffiti lak. Dobro bi bilo da vešto namažete deblji i ravnomeran sloj Graffiti laka u samo jednom ili dva poteza, jer se brzo suši i nakon manje od minuta formira duboke brazde po površini nokta. Ako namažete tanji sloj, može se desiti da se lak podloga providi. Na kraju sve izgleda, otprilike, kao da ste uradili manikir nekim plastelinom. Pukotine se spajaju, pa od ovog Graffiti laka ostaju samo komadići neravnomerno raspoređeni po noktu. Veoma interesantno. Preko svakog cracked laka je dobro da nanesete tanji sloj nekog bezbojnog laka (ili nekog prozirnog sa šljokicama) da se sve malo izravna i da napravite vaš cracked manikir dugotrajnijim.

graffiti nail art lacuer

Kod ovakvih lakova je sjajno to što sa jednim lakom možete napraviti mnogo kombinacija sa različitim podlogama.

Ovaj lak zaista daje željeni efekat popucalog laka i ne skida se lako.
Preporučujemo
Sastojci:
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Silica, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate. Može sadržati: Mica, Cl: 77891 (Titanium Dioxide), Cl: 77491, Cl: 77492, Cl: 77499 (Iron Oxides), Cl: 15850:1 (D&C Red 7 CA Lake), Cl: 19140 (FD&C Yellow 5 Al. Lake), Cl: 42090 (Blue 1 Al. Lake), Cl: 77742 (Manganese Violet), Cl: 77007 (Ultramarines), Cl: 77288 (Chromium Oxide Green).
Pozitivno
  • Niska cena,
  • postojan je,
  • brzo se suši.
Negativno
  • Sa podlogom i bezbojnim slojem preko, čini jako debeli sloj, pa se može ljuštiti,
  • Nema ga kod nas u svim nijansama.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

5 komentara na “Golden Rose Graffiti Nail Art Lak za nokte”

  1. goldie - Upravo isprobala crni Golden Rose Graffiti lak za nokte preko zlatnog Golden Rose laka sa ove recenzije https://www.kremasica.com/telo/dekoracija-telo/golden-rose-with-protein-nail-lacquer-lak-za-nokte.html i dobila sam ovakve nokte, jako mi se svidja. :)
  2. sanja - Ja isto imam crni lak. I super je! Probala sam od drugarice rozi i on je dobar. Ne slazem se da se ljusti i da je sloj debeo i ima ga kod nas u svim nijansama.
  3. Sonja - Na mojim noktima i noktima mojih drugarica je KATASTROFA!
  4. Mima - Gledajuci slike,odlucila sam i ja da isprobam ovaj lak.Nikako mi se ne svidja,nokti izgledaju neuredno (kao da nisam skidala lak,pa se vremenom oljustio).
  5. tasa - gde ga mogu naci u beogradu? i po kojoj ceni?

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.