crackle_nail_polish_p01Pisali smo o manikir trendovima za predstojeću sezonu jesen/zima 2010. i spomenuli smo da postaju popularni takozvani Cracked lakovi za nokte. To su lakovi za nokte koje kada namažete odmah sami popucaju i naprave se pukotine koje mogu izgledati veoma interesantno. Tako dobijate zanimljiv dizajn noktiju bez mnogo uloženog truda. Ove lakove za nokte je poželjno koristiti preko nekog drugog klasičnog laka, a kao drugi sloj se namaže neki od Cracked lakova za nokte. Meni lepo izgleda kombinacija sa mat lakom za nokte. Prvo je potrebno da namažete mat lak, a potom neki Cracked lak za nokte.


Nisam još kod nas videla da mogu da se kupe ovakvi lakovi za nokte, ali svetske blogerke uglavnom kažu da mogu da se kupe online. Na slikama ispod možete videti kako to izgleda.

4803_i1_cracked-prodbys

9769f3e_278345hg7_27

Mia Secret Crackle lakovi sa sajta alllacqueredup.com

crackle-nail-polish-mia-secret

mia-secret-crackle-nail-polish-blue-swatch

crackle-nail-polish-mia-secret-black_copy

Toma nails Krackle lakovi

toma_krackle_1b

 

Bys Cracked nails sa sajta all-things-beauty.com

DSCF5772

Cover Girl Crackle

crackle4


goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Cracked lakovi za nokte”

  1. škrabalica - bilo ih je kod nas pre jedno desetak godina :)
  2. Ko ne voli cipele - ako stvarno tako izgledaju posle mazanja, onda mi se stvarnostvarno dopadaju posebno poslednji
  3. BecaPereca - Stvarno izgledaju tako! :-) Kod nas su mogli da se nabave na sajmovima kozmetike pre 6-7 godina.Videla sam ih samo tada i više nikada :sad:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Teksture lakova za nokte – kako ih prepoznati i koristiti | Kremašica

    […] Vrlo zanimljiva podloga za neko crtanje kremastim ili sedefastim lakovima, a ima ih i među onim za cracked (popucali) manikir. Ukoliko ga premažete celom dužinom transparentnim ili svetlucavim lakom,  dobićete običnu […]

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.