Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
4
Cena
9
Pakovanje
7.82
Ocena
Max Factor Glossfinity Lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Procter & Gamble
Linija: Max Factor Glossfinity
Naziv: Lak za nokte
Ostali podaci
Cena: 675 din u Liliju (oko 6 eura)
Zapremina: 11 ml
Max Factor

Ovaj lak se odnedavno našao u Lili drogerijama među ostatkom Max Factorove dekorative. Ipak, nigde na oficijelnom sajtu, a ni na jednom od stranih sajtova ovaj proizvod ne postoji (a da nisu online šopovi i blogovi, a i njih ima jako malo). Meni to sve deluje kao da je ovaj lak za nokte pravljen za ovo naše balkansko tržište. Proizvodi ga u Francuskoj britanska firma Procter & Gamble. Elem, ovo je jedan odličan lak za nokte!

Vrlo je postojan, kao što se tvrdi natpisom na bočici. Tačnije, piše da sjajna boja laka ostaje na noktima i do 7 dana. Meni je dosta dugo trajao. Recimo nekih 5 dana, a onda su slojevi na vrhovima noktiju počeli da se lagano stanjuju, pa sam ga skinula. Boja laka za nokte nema ni malo sedefastih čestica i vrlo je intenzivna, a sjajna. Može se čak preskočiti mazanje drugog sloja ako ste u žurbi. Vrlo brzo se suši.

Odabrala sam boju bordo-tamno roze koja se zove 155 Burgundy Crush. Ovo je jedna od mojih omiljenih boja i moj standardan izbor iz paleta lakova za nokte, što možete i primetiti po recenzijama od ranije, recimo za Deborin Shine Tech lak za nokte.

Paleta boja je odlična, ali je ne mogu celu pronaći nigde na netu iz već pomenutih razloga, odnosno zbog nepostojanja zvanične prezentacije ovog proizvoda. Negde sam pročitala da postoji 17 boja ukupno, mada, meni se čini da ih možda ima i više. Ko voli tamnije lakove i intenzivne boje, naročito plavičaste i ljubičaste nijanse, vrlo lako će pronaći odgovarajuću boju laka za sebe među ovim Glossfinity lakovima.

Zapremina bočice je 11 ml, što je čak i više od standardna količine, pa cena od nekih 675 dinara, koliko sam ja platila ovaj lak i nije tako strašna.

 

Vrlo postojan lak za nokte sa odličnom paletom boja.
Preporučujemo
Sastojci:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocelulose, Adipic Acid, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Acrylates Copolymer, Mica, n-Butyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Dimethicone, Trimethylisiloxysilicate, Trimethylpentanedilyl Dibenzoate, Alcohol Denat, Polyvinyl Butyral, Alumina Tin Oxide, Calcium Sodium Borosilicate
Pozitivno
  • Izuzetno dobra paleta boja (sedefaste, mat, postoji i transparentan),
  • vrlo postojan,
  • lako se nanosi, a boja je intenzivna i ne providi se čak i u jednom sloju.
Negativno
  • Nešto viša cena,
  • ne mogu da pronađem u prodaji sve boje koje nalazim na različitim mestima na internetu.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Nema komentara na “Max Factor Glossfinity Lak za nokte”

  1. Keisuke - Ajme, ove lakove iz paris kojciekle obožavam. Prošlo ljeto sam kupila jedan koraljne nijanse i sad mi je na noktima, uz svakodnevne kućanske poslove mi traje 4-5 dana , savršen A Golden rose kozmetiku se inače može nabaviti u svim Refan parfumerijama. Moram pohvaliti i njihova rumenila, stvarno su odlična, a imaju i mat nijanse i one sa šljokicama i bronzere, svašta nešto. Stvarno dobra kozmetika za ne baš velike novce

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.