3
Kvalitet
10
Cena
8
Pakovanje
6.31
Ocena
Balea Body Ent-haarungs Schaum pena za depilaciju za normalnu kožu sa bademovim uljem i aloja verom
Osnovni podaci
Kompanija: dm - drogerie markt
Linija: Balea Body
Naziv: Ent-haarungs Schaum pena za depilaciju za normalnu kožu sa bademovim uljem i aloja verom
Ostali podaci
Cena: oko 250 din (2,4 evra)
Zapremina: 200 ml
dm Srbija

Isprobala sam ovu penu za depilaciju na sebi i na jednom muškom primerku. U potrazi za idealnim sredstvom za depilaciju muške kože, pregledala sam šta ima ocenjeno ovde, na www.kremasica.com. Videh da ova pena nije ocenjena, a poprilično je jeftina.

Odmah da kažem da me je iznervirala nepraktičnost spreja. Mnogo se pene raspršuje sa strane i pada svuda oko prskanog mesta i po podu. Zbog ovoga, neophodno je proizvod nanositi isključivo u kadi. Ovo uopšte nije zabavno, jer preparat sporo deluje (treba ga držati na koži 6-8 minuta po uputstvu, a može i par minuta duže), pa treba otpadati go u kadi i smrzavati se bez pre tuširanja. Ako naprskani delovi kože dođu u kontakt sa bilo čime, pena odmah skroz spada, tako da recimo posle samo jednog napravljenog koraka, pena nestaje sasvim sa delova iza kolena. Dakle, posle prskanja nema mrdanja!

Tu je moje strpljenje popustilo, pa sam sunđerčićem i tušem (koji se dobije u pakovanju pod poklopcem) sastrugala penu zajedno sa dlakama malo prerano.

Ništa nije bilo onako kako sam se nadala. Bilo je neophodno brijanje žiletom i „doterivanje“ posle skidanja pene.

Miris nije sasvim loš, ali ipak, pored standardno neprijatnog mirisa sprženih dlaka i hemije koja već ide u preparate za depilaciju, ne pomaže mu mnogo ni to što je dodata aroma šumskog voća, tj. sweet berry miris. Nisu mnogo privlačniji ni drugi mirisi Balea pena za depilaciju (kokos, dinja,…hmmm, ne znam da li postoji još neki.)

Iako jeftin, ovaj proizvod je veoma loš izbor za depilaciju.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Potassium Thioglycolate, Urea, Butane, Propane, Isobutane, Parfum, Tea Lauryl Sulfate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lanolin, PEG-8 Stearate, Ceteareth-25, Triticum Vulgare, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis, PEG-10 Olive Glycerides, Butylene Glycol, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Aloe Barbadensis, Citric Acid, Ascorbic Acid
Pozitivno
  • Jeftin je,
  • Izuzetno se lako nanosi.
Negativno
  • Pravi puno nereda jer prska na sve strane,
  • Dugo mu treba da bi delovao,
  • Efekti nisu sasvim zadovoljavajući.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 8,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.