Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
7
Cena
10
Pakovanje
9.01
Ocena
Brazilian Bikini Wax vosak namenjen za depilaciju osetljivih delova tela
Osnovni podaci
Kompanija: Gigi
Linija: Brazilian Bikini Wax
Naziv: Vosak namenjen za depilaciju osetljivih delova tela
Ostali podaci
Cena: 550 din (oko 5.2 evra)
Zapremina: 226 gr (8 oz)
Gigispa

Isprobala sam jedan GiGi proizvod i veoma sam zadovoljna ovim proizvodom. GiGi je američka kompanija koja se se bavi proizvodnjom proizvoda za depilaciju. U pitanju su profesionalni  i kvalitetni proizvodi. U ponudi imaju razne vrste voskova za razne namene. Pored voskova za toplu i hladnu depilaciju imaju i voskove od meda kao i prirodne voskove na bazi biljnih sastojaka. Pored voskova Gigi proizvodi i gelove za depilaciju, kao i razne losione za uklanjanje dlaka i mnoge druge proizvode koji se koriste pre i posle depilacija. Imaju zaista ok sajt i pogledajte ponudu. Gigispa.com

Ja sam testirala i i dalje koristim vosak za brazilsku depilaciju. Ono što je presudilo da kupim ovaj vosak je to što se vosak zagreva u mikrotalasnoj. Odlična ideja! U kućnoj varijanti depilacija uvek mi je smetalo pogrevanje voskova u šerpici sa vodom ili kako već…. ukoliko nemate profesionalnu opremu ili kućnu verziju grejača za vosak.

Na proizvodu ćete pronaći detaljno uputstvo za upotrebu, tako da ako niste nikad koristili vosak, pažljivim čitanjem upustva biće vam sve jasno. Konkretno za ovaj vosak koji sam ja kupila nisu potrebne dodatne trakice, jer se vosak nanosi topao na kožu i skida direktno prstima. Potrebno je oko 30 sekundi u mikrotalasnoj da se ovaj vosak zagreje. Potrebno je biti i vešt da bi ste uspeli da izvedete sami sebi brazilsku depilaciju.

Vosak treba nanositi u tankom sloju i skidati ga naglim potezima u smeru suprotnom od rasta dlaka. Izuzetno je jak i kvalitetan proizvod i odlično uklanja dlake. Potrebno je nakon upotrebe voska koristiti i neki proizvod kojim ćete lakše ukloniti ostatke voska sa kože jer običnom toplom vodom nećete uspeti da ga uklonite. Ja sam ovaj vosak koristila na intimnim delovima tela i odlično je uklanjao dlake čak i kada ne povlačim vosak u smeru suprotnom od rasta dlaka.

Pakovanje je simpatično sa drškicom za lakše vađenje iz mikrotalasne. Pakovanje je veličine 226 grama (8 oz). Platila sam ga oko 550 dinara i pakovanje se može koristiti za 5-6 brazilskih depilacija bez ponovnog pretopljavanja voska. Uvoznik ovih proizvoda je Aleksandar-cosmetics i može se kupiti u Aleksandar prodavnicama.

Preporučujem za brazilsku depilaciju svim veštim ženama sa voskom.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Rosin, Glyceryl Rosinate, Beeswax, Methyl Hydrogenated Rosinate, Glycerin, Paraffin, Soybean Oil, Ethylhexyl, Palmitate, Methylparaben, Propylparaben, Titanium Dioxide, Red 17, Blue 1 Lake.
Pozitivno
  • Lako korišćenje zbog zagrevanja u mikrotalasnoj,
  • vrlo efikasan,
  • praktično pakovanje
Negativno
  • Treba biti vešt prilikom depilacije voskom, ako to radite sami

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Brazilian Bikini Wax vosak namenjen za depilaciju osetljivih delova tela”

  1. Nina - Gde se nalaze prodavnice Aleksandar? Jel ih ima u Bg-u?
  2. goldie - Pogledaj na ovom linku na Aleksandrovom sajtu: https://www.alexandar-cosmetics.com/sr/distributeri Ima na Novom Beogradu
  3. Nina - Hvala :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.