6
Kvalitet
10
Cena
5
Pakovanje
7.12
Ocena
Cliven Depilation krema za depilaciju
Osnovni podaci
Kompanija: Cliven
Linija: Depilation
Naziv: Krema za depilaciju
Ostali podaci
Cena: 250 dinara - 2.5 eura
Zapremina: 150 ml
Cliven

Mnoge žene ne koriste ovakve kreme jer kažu da to ništa ne radi i da jako smrde. Meni ovakve kreme odgovaraju i nakon depilacije kremom, dlakama na mojim nogama treba više vremena da se oporave i ponovo izrastu, tako da osećaj bez dlaka traje duže. Nemam osetljivu kožu i nemam jake dlake na nogama pa možda zato kod mene ovakav vid depilacije uspeva. Kremu ostavim na nogama i preko 15 minuta iako piše da treba da se drži 10 minuta. Ovo je italijanska krema za depilaciju obogaćena lanolinom, glicerinom i uljem slatkih badema. Kupila sam je jer je bila 50% jeftinija od Veet kreme, a dobije se ista količina kreme. I isplatila se. Dosta je dobra. Malo je gušća od drugih krema koje sam koristila (od Veet i Afrodita krema), zbog čega se malo teže maže ali meni to ne predstavlja problem.

Prijatnog je i blagog mirisa za razliku od Veet kreme, koja je vrlo oštrog i jakog mirisa. Kada je skidam, koristim plastičnu špatulicu i imate osećaj da niste skinuli sve dlake prevlačenjem nje. Ali onda nakon toga istuširam noge i ostatke dlaka peškirom skinem. Tako da noge zaista budu lepo izdepilirane. Ova Cliven krema nakon depilacije ostavlja glatak osećaj na površini kože i daje koži vidan sjaj (to je valjda zbog ulja badema i lanolina). Nema crvenila tako da možete odmah obući suknju i u šetnju!

Kao što sam već rekla, nemam osetljivu kožu tako da kremu mogu da držim na nogama i preko 15 minuta. Obično dok sedim za računarom ujedno i depiliram noge i vreme zaista brzo prođe. Internet je čudo! Ovu kremu stavljam i na predeo ispod pupka gde obično imam par jačih dlačica. Ruke depiliram isključivo kremom, dovoljno mi je da ih depiliram na svakih mesec i po dana. Ovo je jeftin i zadovoljavajući izbor za kremu ovog tipa.

Krema je blaga i ako imate ječe dlake neće biti efikasna.
Ne preporučujemo
Sastojci:
ulja povrća i lanolin
Pozitivno
  • Jeftina je
  • Glatka koža nakon depilacije
Negativno
  • Teže se razmazuje jer je gušća
  • Mora dugo da se drži na koži

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Cliven Depilation krema za depilaciju”

  1. Milica - odlicna je uklanja i naj jace dlacice bez iritacije koze
  2. Ljiljana - Krema je odlicna. Koristila sam sve druge, ali nijedna nije kao ova. Odlicno uklanja i najjace dlacice! Ostavim da deluje malo duze od navedene minutaze na ambalazi i sve u jednom potezu skinem mokrim peskirom.
  3. Zmajce - Interesuje me gde moze da se nabavi ova krema? Ima li je u Lily-ju? I isto tako me zanima koliko vremena prodje do pocetka rasta novih dlacica? :) Hvala

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.