10
Kvalitet
10
Cena
5
Pakovanje
9
Ocena
Eveline Bio Depil 3 min krema za depilaciju
Osnovni podaci
Kompanija: Eveline Cosmetics
Linija: Bio depil
Naziv: Krema za depilaciju Bio Depil 3 min
Ostali podaci
Cena: 339 din - 3 eura
Zapremina: 125 ml
Evelin

Isprobala sam sve kreme za depilaciju koje su dostupne na našem tržištu u većim marketima, jer je to proizvod koji redovno koristim a brzo se troši. I ovoga puta sam uzela da testiram Eveline kremu za depilaciju i mogu da kažem da je ovo jedna od boljih koje sam testirala. Kao prvo, efikasna je poput recimo Veet krema koje su najpoznatije tržištu. Ima sasvim prijatan miris, kao recimo Lycia kreme za depilaciju. I pored toga, na polici sa kremama za depilaciju, ona je najjeftinija od brendiranih krema. Od recimo Veet kreme je jeftinija 100 dinara a dobija se pakovanje od 125 ml a ne 100ml kao druge.

Krema je gusta i bela i lako se nanosi na kožu špatulicom koja se dobije u pakovanju. Špatulica je zakrivljenog oblika pa je vrlo pogodna za korišćenje. Krema koju sam ovog puta uzela je u narandžastom pakovanju iz linije Bio Depil sa mirisom manga. Miris kreme kada se nanese je prijatan i voćni ali nisam sigurna da li je mango u pitanju. Nakon uklanjanja kreme sa kože špatulicom, potrebno je isprati kožu pod mlaz vode i peškirom  ukloniti ostatke izgorelih dlačica. Koža ostaje suva i mekana.

Iako je krema odlična, moram da navedem jedno zapaženje dok sam gledala kutiju. Na pakovanju je navedeno, citiram: “Sprečava ponovni rast dlake nakon depilacije”, što nije tačno. Ipak na engleskoj verziji piše lepo kada se prevede da “krema odlaže ponovni rast dlaka”, što jeste tačno kada koristite bilo koju kremu za depilaciju u poređenju sa žiletom. Naši distributeri i uvoznici bi trebali da malo pripaze šta pišu na pakovanju. U drugim zemljama bi ih tužili za širenje dezinformacija i obmanu i izgubili bi.

 

Odlična, efikasna i povoljna krema za depilaciju
Preporučujemo
Sastojci:
water, catearyl alcohol, calcium hydroxide, thioglycolic asim, potassium hydroxide, ceteareth-20, glyceryl stearate, propylene glycol, ethylhexyl stearate, butyrspermum parkii (shea butter) fruit, glycerin, gardenia tahitensis flower extract...
Pozitivno
  • efikasna
  • prijatno miriše
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 8,25 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Eveline cosmetics krema za depilaciju nogu 9 u 1 | Kremašica

    […] godinu i po dana sam pisala o Eveline kremi za depilaciju, i sada sam pročitala recenziju kako bih videla tadašnje utiske (sećam se samo da su bili […]

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.