Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
4
Cena
9
Pakovanje
7.82
Ocena
Lycia flasteri za depilaciju bikini zone i pazuha
Osnovni podaci
Kompanija: Lycia
Linija: Lycia strisce calmastrappo
Naziv: Flasteri za depilaciju bikini zone i pazuha
Ostali podaci
Cena: 350 din - 3.5 eura
Zapremina: 5 dužih i 5 kraćih flastera
Lycia

Evo jednog proizvoda za sve one koji briju bikini zonu i razmišljali su o nekim drugim načinima depilacije, a pritom se stide ili ne žele da odu kod kozmetičara na depilaciju. Možda vam ove trakice budu odlično rešenje.
Radi se o Lycia flasterima za depilaciju pazuha i bikini zone koji koštaju 350 dinara. U ovom pakovanju dobijete 5 većih trakica i 5  duplo manjih i dve maramice. Što bi značilo da ukupno na raspolaganju imate 20 trakica, pošto jednu trakicu kada odlepite, dobijate dve koje su ravnomerno namazane sa po jedne strane. Vosak na ovim trakicama je izuzetno fin i jaaako lepljiv. Tako da se savršeno lepi uz dlaku.

Evo moje iskustvo. Ja već više godina unazad brijem bikini zonu i dlake su mi izuzetno ojačale, i veoma su guste. Izluđivalo me je što sada kad se obrijem, u roku od 3 dana mi dlake narastu vec 2 mm.  Sačekala sam da mi dlake narastu neki 8 mm i primenila sam flastere. Ovi flasteri su na mestima gde su mi dlake malo ređe savršeno uklonili dlake. Na mestima gde su mi jako guste pore sa dlakama, flasteri su bukvalno isčupali svaku drugu dlaku. Nisu mogli iz prvog puta sve da počupaju. Isčupanim dlakama je bilo potrebno čak 10 dana da se oporave i počnu da izbijaju na površinu.  Kakvo olakšanje. I super je to što kada ih isčupate, koža je glatka, a ne kao kada je brijete. Dlačice su već posle prve depilacije tanje i ređe kod mene bile. Ako se pitate da li boli, moram vam reći da boli, koža potpuno bridi, ali meni je lično nekako lakše da to ja uradim nego kozmetičarka. Neko se neće složiti sa mnom ali i to je ok. Meni je bilo potrebno da prođe 24 sata da se crvenilo smiri, a nemam osetljivu kožu. Preporučujem svima ili da pokušaju sami kod kuće da se depiliraju ili da odu na depilaciju kod kozmetičara, umesto brijanja. Mnogo ćete se rasterećenije osećati kada ne osetite dlake čak 10 dana. Probajte depilaciju šećernom pastom, manje boli!

Pridržavajte se upustva sa ovog proizvoda. Trakice primenjujte na potpuno suvoj koži, lepite ih isključivo u pravcu rasta dlaka i uklanjajte ih isključivo u suprotnom smeru od rasta dlaka. Dlake moraju biti dugačke bar neki 7 mm. Idealno bi bilo da su dugačke i 10 mm, pošto će ih flasteri tako sigurno ukloniti. Pre upotrebe trakica, potrebno je da ih malo zagrejete tako što ćete ih držati između šaka. Držite ih između šaka samo 4-5 sekundi, nemojte duže, da se ne bi vosak pregrejao. Ukoliko se vosak previše otopi, trakice neće biti efikasne. Nemojte trakice predugo držati nalepljene na koži, da se ne bi previše otopio vosak od toplote tela, samo nekoliko sekundi je sasvim dovoljno. Obavezno posle depilacije ovim flasterima, koristite maramice iz ovog proizvoda da obrišete tretiranu površinu i uklonite vosak ukoliko je negde ostao. Maramice su blago natopljene silikonom i različitim uljima. Nemojte koristiti alkohol ni vodu na tretiranim delovima kože. Nisam probala flastere na pazuhu jer mi je ovo pakovanje bilo taman za bikini zonu, ali onako onu dublju bikini zonu.

Pakovanje ovog proizvoda je ogromno s obzirom da se unutar njega nalaze samo 10 duplih trakica i dve maramice. Apsolutno je neekonomično i razočaravajuće je kada otvorite pakovanje i pogledate da je samo 20% kutije zauzeto. Može se kupiti u roza, plavom i sivom pakovanju. Razlika je koliko primećujem u ekstraktu koji se koristi za maramice. Ja sam sivo koristila. Košta 350 dinara, potroši se za jednu depilaciju, znači nije jeftino, al bez obzira na cenu, verovatno ću ga kupiti opet. Što se kvaliteta tiče, čista desetka.

Preporučujem proizvod kao zamenu za žilet!
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trakice: Glyceryl Rosinate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Chamomilla Recutita Extract [Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract], Caprylic/Capric Triglyceride. Maramica: Cyclotetrasiloxane, Ethylhexyl Stearate, Cyclopentasiloxane, Olea Europaea Oil [Olea Europaea (Olive) Fruit Oil], Borago Officinalis Seed Oil, Parfum (Fragrance), BHA, Bisabolol, Linalool, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, Limonene
Pozitivno
  • Praktično za korišćenje
  • Maramica za posle depilacije ublažava iritaciju
  • Vrlo jak vosak
Negativno
  • Skupo je
  • Ima malo trakica u pakovanju
  • Skidanje flastera isključivo u pravcu suprotnom od rasta dlaka
  • Ostaju tragovi voska na koži

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 8,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Lycia flasteri za depilaciju bikini zone i pazuha”

  1. Dali - Koristila sam, slazem se, super su!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.