Sajam kozmetike u NisuNakon uspešnog prvog Sajma kozmetike i zdravlja “Lepše lice Niša”, koji je bio održan prošle godine i koji je na jednom mestu okupio najeminentnije stručnjake iz sveta lepote, kako iz Niša tako i iz cele Srbije, lako se namentnuo zaključak da naše žene izuzetno polažu na lepotu i zdravlje. Iz ovog razloga, City Marketing Centar sa ponosom najavljuje nastavak tradicije, i po drugi put u Nišu organizuje sajam kozmetike i zdravlja “Lepše lice Niša”. Pozivaju se svi zainteresovani na učešće u jednom ovakvom velikom događaju za Grad Niš i čitav region.

Ova manifestacija namenjena je pre svega damama, ali i svima onima koji se profesionalno bave negom i lepotom, kao i muškarcima koji sve više na nju polažu. Predstavljanje novih linija, proizvoda, metoda i tretmana, kao i uspostavljanje značajnih poslovnih kontakata, deo su tradicije na svim sajmovima kozmetike.

Niš je grad prema kojem gravitira cela jugoistočna Srbija i koji polako postaje pravi sajamski grad. S obzirom da će ulaz biti besplatan, očekuje se velika poseta iz svih krajeva tog dela Republike, pa i šire. Pojavljivanje na ovakvom događaju će biti itekako primećeno.

Sva dešavanja u vezi sa sajmom biće medijski propraćena putem lokalnih, regionalnih i nacionalnih štampanih i elektronskih medija.

Odabrani datum održavanja sajma je 15. i 16. april, ulaz je besplatan, mesto je Dom vojske Srbije u Nišu, a oko ostalih detalja se možete informisati više direktno na matičnom sajtu www.sajamkozmetike-nis.rs. Možete pogledati njihov i reklamni klip ispod.

[youtube E61qmak2JVI]

Budite i vi deo Lepšeg lica Niša!

 

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

7 komentara na “Drugi sajam kozmetike i zdravlja – Lepše Lice Niša”

  1. Lena - Hej super! Baš ću skoknuti! A jel bio neko na prvom sajmu kozmetike u Nišu? Da li možda neko zna kako je bilo?
  2. marija - i jos da saznamo kada je...
  3. Srce - Sajam kozmetike u Nišu će se održati ove godine u Domu vojske 15. i 16. aprila. Ja sam bila prošle godine, bilo je jako lepo i vrlo posećeno, sa puno sajamskih popusta na proizvode i besplatnih najnovijih tretmana lica i tela ( ja sam probala kavitaciju :) ) samo što je bio mali prostor. Mada ove godine je u oba hola Doma vojske, tako da će biti super!
  4. Cica mica - Da li je neko čuo kakvih iznenađenja će biti za posetioce? Pominju se neki poklončići, neke poznate face iz džet seta, revije...Ko zna neka kaže! Ja ću u svakom slučaju otići, vidim neke interesantne izlagače pa ću malo da opremim svoj salončić, a na Bg Dodir Pariza nisam bila... A i stage će biti zanimljiv, jedva čekam...
  5. goldie - Da da, biće modnih revija na sajmu, kao prateće manifestacije. Još uvek se ne zna zasigurno ko će biti gost sajma, prošle godine je to bio Dr Feelgood. Biće dosta sajamskih popusta, a od interesantnih stvari za posetioce ce biti promotivnih tretmana lica i tela ( besplatni ), zanimljive prezentacije na stejdžu ( koje će se održavati sve vreme trajanja sajma ). Cim saznam jos nesto, javljam :)
  6. Milica - Prosle godine nije bas bio nesto posebno ovaj sajam, valjda ce ove godine biti bolji! :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.