Sajam kozmetike u NisuNakon uspešnog prvog Sajma kozmetike i zdravlja „Lepše lice Niša“, koji je bio održan prošle godine i koji je na jednom mestu okupio najeminentnije stručnjake iz sveta lepote, kako iz Niša tako i iz cele Srbije, lako se namentnuo zaključak da naše žene izuzetno polažu na lepotu i zdravlje. Iz ovog razloga, City Marketing Centar sa ponosom najavljuje nastavak tradicije, i po drugi put u Nišu organizuje sajam kozmetike i zdravlja „Lepše lice Niša“. Pozivaju se svi zainteresovani na učešće u jednom ovakvom velikom događaju za Grad Niš i čitav region.

Ova manifestacija namenjena je pre svega damama, ali i svima onima koji se profesionalno bave negom i lepotom, kao i muškarcima koji sve više na nju polažu. Predstavljanje novih linija, proizvoda, metoda i tretmana, kao i uspostavljanje značajnih poslovnih kontakata, deo su tradicije na svim sajmovima kozmetike.

Niš je grad prema kojem gravitira cela jugoistočna Srbija i koji polako postaje pravi sajamski grad. S obzirom da će ulaz biti besplatan, očekuje se velika poseta iz svih krajeva tog dela Republike, pa i šire. Pojavljivanje na ovakvom događaju će biti itekako primećeno.

Sva dešavanja u vezi sa sajmom biće medijski propraćena putem lokalnih, regionalnih i nacionalnih štampanih i elektronskih medija.

Odabrani datum održavanja sajma je 15. i 16. april, ulaz je besplatan, mesto je Dom vojske Srbije u Nišu, a oko ostalih detalja se možete informisati više direktno na matičnom sajtu www.sajamkozmetike-nis.rs. Možete pogledati njihov i reklamni klip ispod.

[youtube E61qmak2JVI]

Budite i vi deo Lepšeg lica Niša!