Danas nam je divan dan, našem sajtu rođendan. Danas nam je 14. rođendan od početka rada sajta kremasica.com. Višnja i ja smo i dalje tu, radimo na našim redovnim poslovima, ja sam na porodiljskom, a kozmetiku volimo kao i uvek. Sajt nam je hobi i povremeno kada imamo vremena pišemo, prenosimo vesti i javljamo se na društvenim mrežama.  Svesne smo da se sajtovi ne čitaju kao što su se nekada čitali, da je sve na društvenim mrežama. Na Instagramu sveprisutan influens marketing, na Youtube-u beauty vlogovi, na TikToku šminkanje tips&tricks. Ali mi eto, ne želimo da budemo Instagram blogeri jer smatramo da je Instagram kanal za distribuciju sadržaja, a duži sadržaj treba da ostane na sajtu. Takođe, nismo osobe koje vole da se snimaju i pričaju u kameru, jednostavno nismo taj tip osoba. :) Tako da ćemo se mi zadržati na našem sajtu i planiramo da slavimo još dosta rođendana i bićemo tu dogod nas ne opterećuje.

Za ovih 14 godina se puno toga promenilo na domaćem tržištu u vezi kozmetike. Pre tri godine sam u ovom tekstu rezimirala kakve su se promene desile. Danas imamo mnoooogo više brendova koji su nam dostupni. Pre 14 godina smo imali dominantne dve struje: komercijalne brendove i luksuzne brendove gde je razlika u ceni između ove dve grupe ogromna. Postali su dostupniji narodu i brendovi koji nude profesionalnu kozmetiku koju kupuju kozmetički i frizerski saloni. Danas imamo dostupno i veći broj brendova dermokozmetike koja se prodaje u apotekama koja je po cenama između komercijalne i luksuzne kozmetike. Ali imamo i jako veliki izbor prirodne kozmetike koja je ušla na naše tržište. A ono što je posebno zanimljivo je i povećan broj domaće kozmetike, uglavnom prirodne koja je sada i odlično brendirana i kvalitetna. Sve u svemu, kvalitet se drastično poboljšao.

Kako ima jako puno brendova i proizvoda na tržištu, nemoguće je sve testirati, pa smo se fokusirale da pišemo recenzije samo za proizvode koji su kvalitetni i koji rade, jer nemamo vremena za gubljenje na one koji ne rade i ne čine nikakve posebne doprinose. Samim tim, ocene na recenzijama u današnje vreme postaju manje bitne i relevantne jer se ocenjuju proizvodi iz različitih kategorija. Pre 14 godina naš sistem sa ocenama recenzija je imao mnogo više smisla kada smo uglavnom testirali samo komercijalnu kozmetiku. Stoga ćemo u nekom narednom periodu smisliti šta možemo promeniti i uraditi povodom sistema ocena na sajtu.

Rešile smo da za naš 14. rođendan organizujemo Giveaway sa proizvodima koje su nam poslali dobri ljudi iz Eucerina. Tako da možete osvojiti paket od 4 proizvoda:

  • DermoPure zaštitni fluid SPF30
  • DermoPure piling za masnu kožu
  • Hyaluron Filler Skin Refining serum
  • Pigment Control tonirani fluid za zaštitu od sunca SPF 50+

DermoPure zaštitni fluid matira i smanjuje simptome masne i problematične kože. Štiti od UV zraka i sprečava tamnjenje fleka.

DeroPure piling smanjuje mitisere, sa mlečnom kiselinom i mikročesticama za dubinski čisti pore.

Pigment Control tonirani fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ ublažava tamne fleke i prevenira njihov ponovni nastanak. Namenjen svim tipovima kože.

Hyaluron Filler anti-age serum je namenjen svim tipovima kože, za svakodnevnu upotrebu, popunjava bore i istovremeno štiti od zagađenja iz okoline.

Giveaway Eucerin proizvodi

Da biste učestvovali u Giveaway-u potrebno je da:

  1. zapratite naš Instagram profil @kremasica
  2. zapratite nalog @eucerin_srbija
  3. lajkujte našu objavu na Instagramu
  4. tagujte u komentaru na Instagramu tri prijateljice koje vole kozmetiku

Share na story-ju ako nas volite, nije obavezno. :)

 

Svaki profil ima pravo da učestvuje samo jednom u ovom izvlačenju. Duplirani komentari se neće uzimati u obzir.

Mogu da učestvuju samo državljani Srbije sa prebivalištem u Srbiji. Paket ne možemo slati na Kosovo (pošta neće da šalje).

Izvlačenje će biti u utorak, 26.4.2022. godine.