atelier-magazin2Neki od vas nas doživljavaju kao potrošački medij, a neki kao online magazin. Iz štampe je juče izašao novi broj prvog srpskog magazina o nail artu, odnosno umetnosti crtanja po noktima, a u njemu i Kremašica. Ovaj magazin je logičan nastavak razvoja firme Atelier L.K. koja već duži niz godina ima estetski studio “La Famme” i centar za obuku “L.K Nail Academy”.

Upravo danas smo bile u novotvorenom estetskom studiju ove firme i pokupile jedan primerak ovog časopisa. Dopada nam se kako izgleda Kremašica u štampanom izdanju i naš članak o Minx manikiru. Sam časopis Atelier se sastoji iz dva dela, jedan deo posvećen noktima (Atelier Nails) i kada okrenete časopis sa druge strane deo posvećen šminci (Atelier Make up). Ljubaznu gospođu Lesju, vlasnicu ove firme smo upoznali na sajmu kozmetike Dodir Pariza u oktobru, pogledajte izveštaj sa sajma.

atelier-magazin4

atelier-magazinatelier-magazin3

Ono što je meni lično jako dobro kod ovog časopisa je što je koncipiran kao priručnik. Tako, na primer, možete u ovom časopisu i naučiti nešto novo iz sveta manikira i pedikira, saznati o novim tehnikama u dizajniranju noktiju i pronaći dosta interesantnih saveta o nezi noktiju i kože. Ovaj časopis može biti interesantan i profesionalnim kozmetičarima i nailartist-ima kao i onima koji vole lepo dizajnirane i uredne nokte. Časopis je prepun prelepih slika i predloga dizajna noktiju na čak 120 stranica. Više o tome kako naručiti i gde nabaviti ovaj časopis možete pogledati na sajtu www.ateliernails.com.

atelier-magazin1

Kremašici je i poznati bloger gospodin Dragan Varagić nedavno na svom blogu posvetio pažnju jednim člankom. Varagića ne treba mnogo predstavljati, dobro je poznat u online zajednici, vlasnik konsalting agencije P2 Internet, bavi se online strategijama i  savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene interneta. Varagić Kremašicu vidi kao primer potrošačkog medija u Srbiji. Na njegovom blogu možete pročitati i saznati o poslednjim trendovima i novinama u online zajednici. Budite uvek informisani i čitajte www.draganvaragic.com

varagic

 

Hvala Varagiću i firmi Atelier L.K. od Kremašica!

U pripremi je otvaranje rubrike na sajtu, postavi pitanje kozmetičaru i estetičaru, a do tada, sva pitanja koja imate u vezi kozmetike možete postaviti na našem forumu.