sajamVeć smo najavili sajam kozmetike u Nišu u tekstu na linku. Radi se o drugom po redu sajmu kozmetike i zdravlja Lepše lice Niša u ovom gradu. Sajam će se održati 15. i 16. aprila u Domu vojske. Ono što sam htela u ovom kratkom tekstu da dodam jeste da će i ove godine na sajmu gostovati poznate ličnosti. Možete da očekujete dosta sajamskih popusta kao i promotivnih cena tretmana lica i tela. Biće i besplatnih tretmana koje ćete moći da uradite direktno na sajmu. Ja se nadam da će se kozmetika prodavati sa pravim popustom, a ne kao na nekim drugim sajmovima gde nema pravog i privlačnog popusta. Lično imam dosta zamerki na samoj organizaciji sajma kozmetike u Beogradu, pa se nadam da će sajam kozmetike u Nišu pokazati da kozmetička industrija ima šta da ponudi i da to nije jedan običan vašar.

Kako kažu organizatori sajma, biće i interesantnih prezentacija na stejdžu u toku trajanja sajma. Na samom otvaranju sajma možete očekivati modnu reviju, a u subotu drugog dana sajma će biti dodeljena nagrada za najlepši štand. Kremašica će verovatno otići do Niša da izvidi situaciju ukoliko se nešto ne ispreči, pa ćemo vam preneti i naše utiske. Nadam se da će ovaj sajam uneti svežine i prijatnosti kakvu dugo na sajmu kozmetike nisam videla. Da vas podsetim, ulaz je besplatan, pa se vidimo onda na sajmu!

Dobili smo i saopštenje od organizatora sajma:

13. aprila 2011. je održana press konferencija u Media centru u Nišu povodom drugog Sajma kozmetike i zdravlja „Lepše lice Niša“, koji će biti održan 15. i 16. aprila u Domu Vojske.

Najavu ovog događaja prezentovala je Ana Jovanović, menadžer sajma, koja je i najavila da će ulaz biti slobodan za sve posetioce a da će radno vreme sajma biti od 10 do 19 sati.

Na konferenciji su učestvovale Vesna Ignjatović – Stojiljković, iz estetik centra  „Aleksandra – Dr VAIS“, Biljana Jovanović – gradski većnik i Slađana Began iz kozmetičkog „Studija Iva“.

Biljana Jovanović je ispred lokalne samouprave rekla da je ovo vrlo bitno za grad Niš, jer se ovim putem grad promoviše kao centar kulture i privrede.

Vesna Ignjatović – Stojiljković je izrazila zadovoljstvo što je i ove godine partner sajma, jer ovo je njoj kao lokal patrioti jako bitno, i s’ obzirom da mnogo putuje, jako joj znači što ovakav sajam postoji i u njenom gradu. Ovim putem pokušaće da ljudima približi koliko je bitno da sačuvaju svoje zdravlje u svakom segmentu.

Slađana Began nije sakrila svoje ushićenje što se ovaj sajam održava baš u Nišu, jer je ovo predivan način da se razmene iskustva u očuvanju lepote i održavanju zdravlja sa posetiocima i učesnicima.

Svečano otvaranje sajma održaće se u maloj sali Doma vojske Srbije 15. aprila 2011. u 11 sati. Nakon uvodne reči direktora sajma Olivera Paunovića, prisutnima će se obratiti i predsednik GO Medijana Dragoslav Ćirković, direktor Doma zdravlja Milan Manojlović i Vesna Ignjatović – Stojiljković, a nakon toga će predsednik GO Palulula Igor Novaković i zvanično otvoriti sajam.

Nakon svečanog otvaranja sajma biće upriličene i modne revije kao prateće manifestacije sajma, i to dečija kolekcija Beneton kao i kolekcija svečanih haljina Kraljevski vez, Lelice Vučković iz Niša.

Iznenađenje sajma je poznati niški bend „La Campanella“ koji će nastupiti na svečanom otvaranju.

Zahvalnice za doprinos u organizaciji drugog Sajma kozmetike i zdravlja svim izlagačima, u ime organizatora, uručiće predsednik skupštine opštine Palilula, Milan Đurđević.

U subotu, drugog izložbenog dana sajma, 16.aprila, biraće se najlepši štand, od strane posetilaca i organizatotra, i tom prilikom biće uručena nagrada izlagaču čiji je štand poneo tu laskavu titulu.