Lepše lice NišaSajam „Lepše lice Niša“ održaće se već treći put u Nišu, u Domu vojske 12. i 13. maja 2012. Ovaj sajam je, kako kažu organizatori, profilisan kao manifestacija namenjena pre svega damama, ali i svima onima koji se profesionalno bave kozmetikom i lepotom, zdravstvenim i wellness delatnostima, negom kose i svim onim značajnim delatnostima za negu lepote i zdravlja, kao i onima koji žele da ga sačuvaju i unaprede. Sajam će biti otvoren za sve posetioce od 10h do 20h.

Na niškom sajmu  kozmetike, zdravlja, velnesa i nege kose, već se tradicionalno ostvaruje značajna međusobna saradnja i komunikacija između izlagača, kao i prezentacija noviteta iz sveta lepote i zdravlja, ali je sajam i mesto ostvarivanja brojnih poslovnih kontakata između distributera kozmetičkih i drugih preparata i profesionalnih salona za negu lica, tela i kose, velnes i fitnes centara.

Posetioci sa svoje strane mogu ostvariti određene sajamske popuste na brojne usluge i preparate za negu i očuvanje zdravlja kože lica i tela koje su u ponudi naših izlagača, a koji na sajmu prezentuju svoje usluge i novitete koje imaju u svojim salonima.

Prateće manifestacije sajma su tu da razigraju i dopune samu manifestaciju, i na taj način je učine interesantnijom. Zato su u tu svrhu organizovane i prezentacije na popularno nazvanom stage-u, gde izlagači predstavljaju njihovu ponudu i delatnost kao i nove metode i proizvode iz sveta lepote i zdravlja.

Već tradicionalno još jedna prateća manifestacija sajma je i izbor najlepšeg štanda, gde Turistička organizacija Niša dodeljuje pobedniku statuetu Carice Teodore.

Kremašica je posetila prošlogodišnji sajam u Nišu i na njemu se sjajno provela. Verujem da će ove godine biti još bolji i interesantniji. Vidim da od izlagača ima dosta onih koji su bili učesnici sajma i prošle godine: Kozmetički studio Iva, Guinot kozmetiči salon, Kozmetički studio Miracle, Dr Vais, Spa & Wellness, Limes, Professional Beauty, B & G, Bio Eva, Fit form wellness centar i drugi. Međutim, ima i nekih novih izlagača. Primećujem još jedno prijatno iznenađenje – Revlon Professional oznaku na novom plakatu. Sjajan brend kao jedan od glavnih izlagača i pokrovitelja. Ako vas nešto više zanima o ovom sajmu, obavezno posetite sajt sajamkozmetike-nis.rs .

 

sajam kozmetike lepše lice niša 2011