akcesoar za kosuBliži nam se doček 2011. godine i bez obzira gde slavili, uvek razmišljamo o tome (bar mi devojke i žene) šta ćemo obući, kako ćemo se našminkati i kakvu frizuru ćemo imati. Doček Nove godine je jedan grupni izlazak cele planete, kada je potpuno dozvoljeno i očekivano imati nešto šljašteće na sebi, kada su šljokice apsolutno u trendu i kada je jaka šminka dozvoljena. Galeriju slika predloga šminke za Novu godinu možete pogledati na linku. Odeća bi svakako trebala da bude primerena lokaciji na kojoj ćete provesti noć, pa ako ste na otvorenom, svakako se bolje obucite. Ukoliko ste u nekom lokalu i na privatnoj žurci, obucite se tako da se osećate prijatno i lepo, jer je to zaista najbitnije.

Što se frizure tiče, sve naravno zavisi od toga gde idete i šta nosite. Ali ono što vam mogu predložiti jeste da se opredelite za neki ukras za kosu. Ukrasi za kosu i najobičnijoj frizuri daju poseban šmek, često eleganciju i unikatnost. Da bi se ovo veče učinili drugačijom potrebno je da uradite sa kosom nešto što ne radite često. Ako najčešće imate ravnu kosu, onda je uvite u neobavezne lokne a ako imate kovrdžavu kosu, ispeglajte je. Pogledajte tutorijal Kako do moderne talasaste kose. Dovoljno je na takvu promenu da stavite neku šnalu, rajf, maramu ili neki drugi akcesoar za kosu. Svi će vas primetiti i bićete drugačiji, barem tu jednu noć, a sam ukras u kosi će vas učiniti još doteranijom.

Dodaci kao ukras u kosiDodaci kao ukras u kosiDodaci kao ukras u kosiakcesoar

Frizura za doček Nove godine 1

accesories

Kako ukrase u kosi nose poznate ličnosti.

Lady Gaga

golden globe hair accessories

Frizura za doček Nove godine 2

Još slika i inspiracija sa ukrasima za kosu možete videti u našem prethodnom tekstu Frizure sa dodatnom opermom.

Predlog frizure za srednju dužinu kose za Novu godinu sam uradila prošle godine i svakako ovaj savet možete opet pogledati u tekstu, možda vas inspiriše. Tutorijal za jednu neobaveznu punđu za dužu kosu isto možete pogledati u našem tekstu od ranije.

Možete ukoliko imate dugu kosu napraviti neobičnu punđu ili kiku. To ne mora biti ništa posebno elegantno, nego potpuno opušteno kao recimo kika takozvana riblji rep koju pravi devojka na klipu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=smJvLUl89ko