Katy Perry kolekcija OPI lakova za nokte
 

 

 

Pre samo par meseci sam pričala o trendovima lakova za nokte a u jednom tekstu sam pisala o trendu Cracked lakova za nokte. To su oni lakovi koji na noktima izgledaju kao puni pukotina. Sada, evo još jedne kolekcije cracked lakova za nokte koju je osmislila Katy Perry u saradnji sa kompanijom OPI.  Katy Perry je u svetskom beauty svetu postala poznata po manikiru, kao što je, na primer, Rihana poznata po njenim frizurama.

Što se OPI kompanije tiče, ona je definitivno u vrhuncu svoje popularnosti o čemu svedoči i nedavna kupovina tog brenada od strane kompanije Coty Inc. Dakle, OPI brend će se uvrstiti u red imena kao što su Rimmel, Davidof, Adidas, Calvin Klein, Astor, Esprit, JOOP!, Lancaster, Marc Jacobs i mnogi drugi zvučni nazivi koji su u vlasništvu Coty-ja. Bravo za OPI! Ova nova saradnja sa firmom Coty će im sigurno pomoći u daljem razvoju i boljoj distribuciji, dok je Coty Inc na ovaj način poboljšao ponudu profesionalnih lakova za nokte.

Katy Perry OPI kolekcija se sastoji iz 5 lakova za nokte, gde su četiri laka podloga u boji a peti lak iz kolekcije se koristi kao finiš nakon svih ostalih. Njime se upravo i postiže taj napukli izgled noktiju.

Lakovi za nokte su dobili imena po pesmama sa drugog albuma Katy Perry. Tako se ovaj plavi svetlucavi lak zove Last Friday Night, sivo – zelenkasti se zove Not Like the Movies, a tamno ljubičasti se zove The One That Got Away. Sanjivi pink se zove Teenage Dream. Crni lak koji se nanosi kao drugi lak za postizanje napuklog (leopardastog) manikira se zove Black Shatter.

Katy Perry kolekcija OPI lakova za nokte

 

Katy Perry kolekcija OPI lakova za nokte

 

Pogledajte i video klip gde devojka prezentuje lakove za nokte i pogledajte kako se oni koriste. Crni lak se veoma brzo suši, tako da ovaj neobični manikir možete imati na brzaka.

[youtube W1piNxgXJzI nolink]

 

Ova kolekcija bi trebala da se pojavi u januaru 2011. godine, a kod nas verovatno malo (ili malo više) kasnije.