Nije kondom nego gumicaPripazite kada kupujete gumice za kosu. Ko zna od čega su napravljene. U Kini jedna vrsta gumica za kosu je napravljena od korišćenih kondoma. Ove gumice od recikliranih kondoma su napravljene u južnoj Kini. I ove godine su pronađene u lokalnim prodavnicama i kozmetičkim i frizerskim salonima u jednoj južnoj provinciji u Kini – kako je javio China Daily Newspaper.

 

Ovo nije prvi slučaj kineskih gumica za kosu od iskorišćenih kondoma. Još 2002. godine je zabeležen podatak o gumicama za kosu napravljene od zaštitnih materijala koji se koriste za kondome.

Naime, do ovog otkrića je slučajno došla jedna žena u Kini. Kako ona kaže, gumica za kosu je obmotana vunenim koncem i na jednom mestu se njena gumica za kosu malo oparala. Tada je primetila da je unutrašnjost gumice sasvim druge boje. Ovo je zainteresovalo i potpuno je očerupala gumicu za kosu i naišla na parče kondoma.

Evo i slika tih gumica…

 

gumica

gumice

kondomi

 

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

5 komentara na “Nije kondom nego gumica za kosu”

  1. Gost - hahaha strashno.... ;-)
  2. Gost - Isuse Hriste :o
  3. Gost - gospode. multipraktik. "zastitite se. a onda vezite kosu"
  4. majchi - Ko zna ko je to koristio i gde je to bilo :o :-x
  5. deni - Ma užas šta nam sve ne prodaju =-o ali ljudi su glupi što kupuju kod njih.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.