auto šareniKada je Jill Bell (Urbana, Maryland) primetila ulubljeni deo na haubi svog Saturn-a iz 1993. godine, pomislila je da bi trebalo to mesto sa ogrebotinom prefarbati lakom za nokte.

 

Nakon što je lak za nokte na limenom poklopcu automobila preživeo ceo zimski period i sneg, Jill je odlučila da je pametno ofarbati lakom za nokte ceo automobil.

Njoj je to pošlo za rukom, pa je u toku sledećih 13 meseci, od septembra 2007. do prošlog oktobra, farbala svoj automobil lakovima. (Prvenstveno je koristila karirane motive.)Rekla je da je za ovakav posao potrebno od 100 do 250 lakova za nokte, koliko je imala njena kolekcija, dodajući da je većina potekla od donacija.

I kakava je reakcija na ovako neubičajeni autolak?

-Više se sviđa deci.

„Ko god da je nešto rekao o njemu – auto mu se dopadao,” rekla je Jill.

Izvor

Gazzete

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.