diamond dustKreator izuzetno modernog i provokativnog donjeg veša i propratnog materijala za zavođenje, za dame,Agent Provocateur, izbacio je na tržište novu skupocenu mirisnu notu – Diamond Dust.  Reč “skupocenu” ovde nisam upotrebila tek tako, a na ideju da baš ovako nazovu parfem nisu došli sasvim slučajno. Naime, za proizvodnju ove mirisne tekućine koriste se pravi pravcati dijamanti. Tačnije, u sastav ovog Eau de Parfum proizvoda ulazi i dijamantska prašina.

 

Na ovaj način, kompanija Agent Provocateur osmislila je proizvod koji kombinuje dva omiljena ženska luksuza – parfem i dijamante. Pa šta ćete više?

Parfem Diamond Dust je pušten u prodaju u ograničenoj seriji, i to u veoma finoj i luksuznoj roza bočici. Parfem je opisan kao moderan, zavodljiv i topao miris, a sadrži ulje Šafrana, Korijandera i indijskog Kus-kusa (Vetiver ili Chrysopogon zizanioides)., koji mu daju baš ovakvu privlačnu aromu. Pored toga, Diamond Dust sadrži i svetlucave čestice koje ostaju na površini naparfemisane kože.

 

Dijamanti? Koliko li onda košta ovo zadovoljstvo? Kratko i jasno – £52. To bi bilo… :roll:  hmmmm… 5326.27 RSD, po danjašnjem kursu  8-)