Kozmetička kuća Avon Products Inc., objavila je da će u aprilu 2009. lansirati svoju novu mirisnu notu. Novi parfem, odnosno toaletna voda, pod nazivom Spotlight, biće ovom prilikom puštena u prodaju na globalnom nivou, što znači da će biti dostupna i kod nas.

Kao zaštitno lice mirisne note Spotlight, pojaviće se američka glumica Courteney Cox, najbolje znana kao zvezda popularnog sitkoma “Friends”. Courteney će ovom prilikom postati najnovija u nizu Avonovih javnih ličnosti/ambasadora u martu ove godine, kada će i početi emitovanje televizijske reklama za Spotlight sa Courteney u glavnoj ulozi.

“Kad pogledamo na skup naših svetski lansiranih mirisnih nota, želimo da skrenemo pažnju sa dizajnera na poznate ličnosti… one rezoniraju sa potrošačima na jedan emotivan način,” rekla je Tracy Haffner, podpredsednik marketinga za globalne mirisne note u Avonu. Ona je pri tome sigurno mislila i na nedavno angažovanu Reese Witherspoon kao zaštitno lice ruža za usne “Pro To Go” i globalnog ambasadora Avona. „Veoma sam srećna što sam deo kompanije za koju znam čitav svoj život,“ dodala je Courteney.

Courteney Cox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spotlight - novi Avonov parfem