sephora_monopolyOvo specijalno izdanje Sephora Monopoly pruža vam mogućnost da kupujete do iznemoglosti sezonsku kozmetiku i pri tome zaradite koji Beauty Buck (tj. bjuti dolar :roll: ) i izgradite svoje kozmetičko carstvo, boreći se protiv oštre konkurencije na tržištu u vidu vaših najmilijih saigrača.

U direktnom pokušaju da ovisnike o kozmetičkim proizvodima privuče ovom igrom, kompanija Sephora, unela je u novine u ovu staru i odavno popularnu klasičnu igru berze nekretnina. Tako, recimo, možete otići u zatvor zbog loše frizure, uraditi manikir da biste zaradili prolaz do parkinga i pokupili time 200 šminkerskih dolara ili platiti porez na prejaku boju samopotamnjivača.

 

Igra je licencirana od strane Hasbro Properties Group i zadržala je čuveno MONOPOLY ime, logo i četvrtastu tablu sa poljima u kružnom toku. Sephorina Monopol igra u sebi sadrži elemente starog monopola, po kojima ćete moći da trgujete kozmetičkim proizvodima, izgradite lanac uspešnih Sephora prodavnica, pa time naplaćujete ostalim igračima rente za zadržavanje na vašem kozmetičkom posedu. Na tabli ovog šminkerskog monopola načičkane su poznate marke kozmetičkih kuća, pa se igranjem možete kretati po poljima Stila kozmetike u Gloss Gardens-u, Make Up For Ever kozmetike na Lipstick Lane-u, Nars kozmetike u ulici Cheek Street, Murad kozmetike na prelazu Cleanser Crossing ili Bliss kozmetike na Lotion Avenue.

Za samo $23.25 svaki entuzijastički nastrojen konzument može naučiti osnove u kretanjima industrije lepote i ispuniti san o otvaranju svoje sopstvene parfimerije. Od kada je izašao, Monopol iz Sephore se preporučuje kao odličan poklon svakom beauty ovisniku i kao jedna od najpopularniji ženskih razonoda.

Sephora je jedan od vodećih prodajnih lanaca kozmetike u Evropi, a od skoro se pojavila i na tržištu Severne Amerike. Odlikuje je izuzetno visok nivo inovativnnih tehnoloških dostignuća i odlična ponuda proizvoda za sve ljubitelje kozmetičkih ‘must-have’-ova (mrzim ove popularne slengove). Sve zasluge uspeha kompanije, Sephora duguje svojoj matičnoj francuskoj LVMH holding kompaniji (LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton S.A.) koja u svom vlasništvu poseduje 60 manjih kompanija, od proizvodnje šampanjca i konjaka, pa do odevnih predmeta.