chantal-senka1Kompanija Nivea se odlučila za novi korak i rešila da ponudi svojim potrošačima novu kolekciju dekorativne kozmetike. Zasad to neće biti cela standarna linija. U pitanju je samo luksuzna kolekcija, koja će podjednako biti dobro dizajnirana i funkcionalna.

Nivea se u ovom poduhvatu udružila sa  poznatom francuskom dizajnerkom, Chantal Thomass. Ovo je prvi put da se Nivea udružila sa dizajnerom koji ne radi direktno za Nivea-u. Chantal je kreirala pakovanje za ovu kolekciju, izabrala boje, i dizajnirala kompletnu liniju proizvoda. Kremašici se jako dopao dizajn rumenila koje izgleda kao da je obučen u mali korset.

Chantal je dizajnerka koja je dosad najviše radila na dizajniranju donjeg rublja. Njen dizajn je uvek sexi i provokativan.

 

Make-up-Nivea-by-Chantal-Thomass_article_fullThomass je prezime koje je uzela nakon udaje, a devojačko prezime joj je Genty. Rođena je u Francukoj 1947. godine. Chantal nije završila posebnu školu za dizajn i umetnost, nego je počela da radi kao frilenser (po projektu na crno) sa 18 godina. Tada se zanimala odećom za devojke njenog godišta. Ubrzo potom se udala za Bruce Thomass-a koji je studirao umetničku akademiju u Parizu. Zajedno su otvorili kompaniju pod nazivom Ter et Bantine, koja se bavila proizvodnjom i prodajom odeće za mlade i neobičnih komada odeće.

Zajedno, Bruce i Chantal, dizajnirali su haljine koje su uspešno i prodavali. Inspiracija je poticala od ženskih školskih uniformi. 1985. godine počeli su da sarađuju sa japanskom kompanijom i postali su partneri. Svoje kreacije su najviše distribuirali po Evropi i u Japanu. Chantal je dizanirala odeću, intimni veš, satove, kupaće kostime, naočare, ženske cipele itd. Radila je kao savetnik za brendove Wolford, Victoria’s Secret, Antinéas i Rosy.

Da bi ste zaista dobili pravi utisak o kakvoj dizajnerki je reč dovoljno je samo da odete na njen sajt, i atmosfera njenog sajta će vam sve reći!  Evo i sajta  Chantal Thomass prezentacija.

 

chantal-thomass-nivea-makeup-collection

 

Kolekcija će sadržati osam karmina, dva rumenila i šest senki za oči. Kolekcija će se pojaviti u Evropi posle 16. jula 2009. Ova limitirana kolekcija će biti dostupna u prodaji godinu dana,a cena ovih proizvoda će se kretati od 11 do 15 dolara.

chantal-senkachantal-blush1