3UrbanDecaySjajeviProšlog meseca kozmetička firma Urban Decay lansirala je neobičnu kolekciju sjajeva za usne pod provokativnim nazivom Pocket Rocket iliti „Džepna raketa“, kojom su pokušali da privuku ženski deo potrošačkog društva jednim seksi apelom.

Sećate li se onih smešnih i jeftinih hemijskih olovaka sa staklenim vrhom ispunjenim nekom prozirnom tečnošću u kojoj se nalazila sličica devojačke figure, najčešće Hula igračice? Kada biste nagnuli ovu hemijsku olovku, odeća sa devojke bi skliznula na opšte zadovoljstvo infantilne i vragolaste muške ekipe u prisustvu.

Najzad i žene imaju svoj pandan razodenute Hula igračice, i to u obliku sjaja za usne! Mackaš se i, kao, pariš oči… Ovo je ipak jedna modernija verzija instantnog striptiza na čepu mazalice za usne, jer su ovi zgođušni muškarci odštampani na nekoj vrsti holograma. Jedan od njih je čak uslikan sa detetom u naručju! Neko je pomislio da go muškarac sa bebom u rukama izuzetno povoljno utiče na raspoloženje žena… hmmm…

E, ali to nije sve! Pored golišavog mužjaka u poklopcu (Vidi se obučen i nag i s preda i od pozadi) ovog sjaja za usne, bočica na sebi ima etiketu koja je štampana posebnim mastilom. Naime, ako u džepu zagrejanu bočicu Pocket Rocket sjaja protrljate prstima, iz štampanog teksta se oslobađaju bezmirisni feromoni za koje proizvođač tvrdi da popravljaju raspoloženje i povećavaju seksualnu privlačnost vlasnice. E to se zove pakovanje kozmetičkog proizvoda za 10-ku!
urban_decay_pocket_rocket_lip_gloss_10 TS0317UrbanDecayPocketRocketGloss-thumb-332x202
Inače, ovaj sjaj za usne sadrži i Hijaluronske kuglice za koje se zna da popravljaju ćelijske funkcije, preventiraju dehidrataciju i ispunjavaju fine linijice i bore.

Dostupan je u 8 različitih boja, mirisa, sličica i imena:

  • Doug – prozirna srednje svetlo pink, sa prelivom u duginim bojama

1158062_sw

  • Timothy – kremasta koralna sa roza sjajem

1158013_sw

  • Jesse – prozirna kupina boja sa svetlucavim i toplim odsjajem

1158021_sw

  • David – mlečno muhave

1158039_sw

  • James – prozračna zavodljiva pink sa ultraljubičastim sjajem

1158047_sw

  • Kirk – prozračna i kremasta neutralna boja kože

1158054_sw

  • Julio – prozirna sa prelivom u duginim bojama

1158070_sw

  • Eric – prozračna, prava crvena

1158005_sw

Kremašici se baš dojmi ovaj David, a ni James nije loš… Mislim na sjaj. ;) Svaki se može kupiti u Sephorinim prodavnicama ili poručiti na sephora.com po ceni od $19.

urban_decay_pocket_rocket_lip_gloss