290508013401_alicedetailNovi film Tim-a Burton, Alisa u zemlji čuda ( Alice in Wonderland ) po priči Lewis Caroll je još uvek u fazi snimanja. Premijera ovog filma je zakazana za 5. mart 2010. godine. Meni se jako dopala šminka u ovom filmu, pa sam stoga imala potrebu da podelim ovo sa vama. Zasad je dostupno samo nekoliko fotografija likova iz ovog budućeg filma, gde se Johnny Depp pojavljuje kao Mad Hatter tj. Ludi šeširdžija. Pogledajte tu fantastičnu šminku uklopljenu uz zanimljiv šešir i odeću.


johnny-depp-mad-hatter-burton-wonderland

Johnny Depp glumi u možda i više od pola Burton-ovih filmova i pokazali su se kao izuzetni partneri. Glumio je u Edward Scissorhands, Charlie and the Chocolate Factory, Corpse Bride, Sleepy Hollow i u mnogim drugim odličnim filmovima…  Crvenu kraljicu glumi specifična Helena Bonham Carter koja je takođe glumila u dosta Burton-ovih filmova. Ja je pamtim najviše po ulozi u filmu Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street gde sa Johnny Depp-om zajedno „razvija biznis“ uz obostranu korist. Helena i Burton žive zajedno, tako da inspiracija za ove filmove zasigurno dolazi iz dva mozga. Pogledajte tu fantastičnu šminku Crvene kraljice. Prosto, dok gledam ove fotografije, već tonem u Alisinu zemlju čuda.

helena-bonham-carter-red-queen-wonderland

Mlada simpatična Anne Hathaway glumi Belu kraljicu pa je stoga njen makeup prilagođen ovom liku iz filma.
anne-hathaway-white-queen-wonderland

Možete videti i ostale fotografije Burton-ove vizije Alise, zaista čarobno! Kliknite na sličicu da je uveličate.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.