Dell-compSvetski poznata hardverska kompanija udružila se sa takođe svetski poznatom kompanijom koja proizvodi lakove za nokte. Sada, sve ljubiteljice, i poneki ljubitelji, OPI lakova za nokte mogu imati i laptop koji će se slagati uz njihovu omiljenu nijansu.

Dell Mini, Inspiron i Studio laptopovi biće dostupni u ukupno dvadeset i šest nijansi, uključujući i šest iz nove praznične, odnosno božićne kolekcije. Zainteresovani će moći da ih nabave preko zvaničnog sajta, u okviru dela Design Studio, a neke od nijansi će biti dostupne i kod ovlašćenih prodavaca.

U početku, ova serija računara biće dostupna samo u Americi, a kasnije se očekuje da će se pojaviti i u drugim zemljama. Kada, i kojim tačno, još uvek se ne zna.

Prema rečima Rahne Bhasin, jedne od generalnih menadžerki u kompaniji Dell, Dell i OPI nude “sudar stila i snage, boje i tehnologije”. Kako izgledaju neki od ovih laptopova, možete videti na Dellovom Flickru.

opi_dell

Izvor: B92-Tehnopolis

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.