brand-2Prelepa i izuzetno zavodljiva Dita Von Teese, osim što voli crvene MAC karmine, crvene lakove za nokte, frizure u stilu 40-ih, da izvodi striptiz i da se slika pretežno naga, poseduje i svoj komercijalni vebsajt Dita’s Sweetshop. Na njemu ona odavno promoviše svoj lik i telo, prodajući raznorazne prosečnoj kremašici apsolutno nepotrebne stvarčice tipa: kalendare, stare brojeve Playboya sa njom na naslovnici, majice, hemijske, razglednice, i to sve sa printom njene golišave fotke. Ipak, našlo se mesta za Ditu u našim tekstovima, jer smo saznale da se u ponudi mogu naći i proizvodi za negu i oblikovanje kose.

Za ovu liniju kozmetičkih proizvoda za kosu, pod originalnim nazivom Dita, možemo zahvaliti gospođi mami Von Teese (žena se stvarno potpisuje kao Mom Von Teese) koja ima dvadesetrogodišnje iskustvo rada sa salonima lepote i frizerajima. One su zajedno kreirale prvo sprej za negu i oblikovanje kose Stuctura Shaping Spray, a zatim i šampon za kosu Biomoist Shampoo i regenrator Tri-Protein Conditioner. Kažu da su ovi proizvodi veoma dobrog kvaliteta, jer si ih Dita i njena mama koncipirale i osmislile tako da prvenstveno budu za njihovu ličnu upotrebu, a zatim i da budu dovoljno dobri da ih Dita potpiše svojim imenom.

ditao0023ditao0013_copy

Sprej za kosu se može pazariti direktno sa Sweetshop sajta po ceni od $10 uz besplatne uzorke šampona za kosu Biomoist Shampoo i regenratora Tri-Protein Conditioner, a za praznike koji predstoje, osmislile su paket ponudu. Komplet koji se sastoji iz većih pakovanja tri pomenuta proizvoda, Dita Haircare Holiday Gift Set, prodaje se po ceni od $50 + gratis kartica sa svojeručnim potpisom popularne Dite i crvenim otiskom njenih usana.

dita-von-teese

Svi proizvodi imaju na sebi Ditin zaštitni logo – crtež ove prepoznatljive crnke zavaljene u martini čašu noseći samo crvene potpetice. E, da, naglašeno je i da preparati nisu testirani na životinjama.

Ovim putem apelujemo na mlađe čitateljke da se ne zanose ovim fotkama idealne figure (iako ih je zaista lepo gledati) i ne pate za tim nedostižnostima. Čak i da nije fotošopirana, ona je ipak jedna rasna prirodna plavuša, koja je stekla slavu kao fancy striptizeta i jedna u nizu mnogobrojnih žena Marilyn Manson-a.

marilyn_manson