brand-2Prelepa i izuzetno zavodljiva Dita Von Teese, osim što voli crvene MAC karmine, crvene lakove za nokte, frizure u stilu 40-ih, da izvodi striptiz i da se slika pretežno naga, poseduje i svoj komercijalni vebsajt Dita’s Sweetshop. Na njemu ona odavno promoviše svoj lik i telo, prodajući raznorazne prosečnoj kremašici apsolutno nepotrebne stvarčice tipa: kalendare, stare brojeve Playboya sa njom na naslovnici, majice, hemijske, razglednice, i to sve sa printom njene golišave fotke. Ipak, našlo se mesta za Ditu u našim tekstovima, jer smo saznale da se u ponudi mogu naći i proizvodi za negu i oblikovanje kose.

Za ovu liniju kozmetičkih proizvoda za kosu, pod originalnim nazivom Dita, možemo zahvaliti gospođi mami Von Teese (žena se stvarno potpisuje kao Mom Von Teese) koja ima dvadesetrogodišnje iskustvo rada sa salonima lepote i frizerajima. One su zajedno kreirale prvo sprej za negu i oblikovanje kose Stuctura Shaping Spray, a zatim i šampon za kosu Biomoist Shampoo i regenrator Tri-Protein Conditioner. Kažu da su ovi proizvodi veoma dobrog kvaliteta, jer si ih Dita i njena mama koncipirale i osmislile tako da prvenstveno budu za njihovu ličnu upotrebu, a zatim i da budu dovoljno dobri da ih Dita potpiše svojim imenom.

ditao0023ditao0013_copy

Sprej za kosu se može pazariti direktno sa Sweetshop sajta po ceni od $10 uz besplatne uzorke šampona za kosu Biomoist Shampoo i regenratora Tri-Protein Conditioner, a za praznike koji predstoje, osmislile su paket ponudu. Komplet koji se sastoji iz većih pakovanja tri pomenuta proizvoda, Dita Haircare Holiday Gift Set, prodaje se po ceni od $50 + gratis kartica sa svojeručnim potpisom popularne Dite i crvenim otiskom njenih usana.

dita-von-teese

Svi proizvodi imaju na sebi Ditin zaštitni logo – crtež ove prepoznatljive crnke zavaljene u martini čašu noseći samo crvene potpetice. E, da, naglašeno je i da preparati nisu testirani na životinjama.

Ovim putem apelujemo na mlađe čitateljke da se ne zanose ovim fotkama idealne figure (iako ih je zaista lepo gledati) i ne pate za tim nedostižnostima. Čak i da nije fotošopirana, ona je ipak jedna rasna prirodna plavuša, koja je stekla slavu kao fancy striptizeta i jedna u nizu mnogobrojnih žena Marilyn Manson-a.

marilyn_manson

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Dita Von Teese preparati za kosu”

  1. Mala - :o Pazi stvarno, ona je prirodna plavusa! Ko bi rekao? Mislila sam da se ispod tog brda sminke krije ruznjikava zena a ona je stvarno prirodno bas lepa... :roll:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dita Von Teese i ArtDeco lansirali kolekciju šminke - Kremašica

    […] najavljivana kolekcija šminke pod imenom Dite Von Teese je napokon i lansirana. Ranije smo pisali o kozmetici za kosu isto pod imenom Dite, a u oktobru je Dita lansirala i parfem  Dita with Luxess, a potom je […]

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.