missicaBivša misica Argentine Solange Magnano, umrla je u nedelju 29. novembra nakon obavljene plastične operacije. Naime, ona je rešila da nadogradi svoju zadnjicu, pa se podrvgnula estetskoj operaciji. Nakon operacije, došlo je do komplikacija, Solange je teško disala i uputila se bolnici. Posle tri dana provedenih na intenzivnoj nezi, umrla je od komplikacija na plućima.

Bivša misica bila je majka osmogodišnjih bliznakinja i umrla je u 38. godini. Pre ove operacije je već bila na operaciji grudi nakon porođaja. Proglašena za Miss Argentine 1994. godine, posle čega je učestvovala i na izboru za Miss Universe. Posle toga je godinama radila u Parizu kao model i bila veoma uspešna.

Kako kaže Dailymail, bila je opsednuta podmlađivanjem i svojim izgledom. Njen bliski prijatelj Roberto Piazza je izjavio da je ona bila žena koja je imala sve, da je živela kao boginja i da su joj se svi divili. Takođe je razočarano dodao da je umrla zato što je želela da učvrsti zadnjicu i da je bila opsednuta lepotom i izgledom.

Njena smrt je izazvala pometnju u Argentini i diskusije o plastičnim operacijama – koliko i kada je ispavno ili pogrešno podrvgnuti se plastičnoj operaciji. U Argentini je u poslednjih godinu dana obavljeno 50.000 kozmetičkih operacija. Operacije u ovoj zemlji su jeftinije u odnosu na druge zemlje, pa je to privuklo i strance da putuju u Argentinu da bi obavili ovako neku operaciju.

miss-argentina

Pogledajte na fotografiji ovu ženu slikanu u maju ove godine na reviji, šta joj fali? Ništa. Prelepa je. Zašto je uopšte i mislila da nešto nije u redu sa njom. Nikad joj ne bih dala 38 godina. Neki ljudi zaista preteruju, igraju se tako sa svojim jedinim, i samim tim neprocenljivim, telom. I svi zaboravljaju da lepota ipak dolazi od nekog šarma i ličnosti koja neka osoba poseduje, a ne isključivo od fizičkog izgleda. Ne treba preterivati ni u čemu, ni u šminci, ni u hrani, ni u piću.. Čuvajte svoje telo i svoj život.