hugh_jackman1226353405Kako izveštava čuveni američki časopis Variety, u planu je nova komedija pod nazivom Avon Man ili Avon gospodin (he, he muška Avon dama) sa Hugh Jackmanom u glavnoj ulozi. Ovom glumcu, poznatijem po ulozi Wolverine-a u X-Men priči o mutantima, ponuđen je šestocifreni honorar kako bi izneo glavnu ulogu na ovom projektu. Scenario potpisuje čuveni Kevin Bisch, tvorac romantične komedije “Hitch” sa Will Smith-om i bucmastim Kevin James-om.

U filmu Avon Man, Jackman igra dekintiranog bivšeg prodavca automobila, koji počinje da se bavi ovim muškarcu nesvojstvenim zanimanjem ne bi li prehranio porodicu. Naravno, u novom poslu uspeva zahvaljujući svom zavodničkom šarmu. Sve postaje „urnebesno“ kada u biznis sa šminkom i špecijama uvede i svoje (muške) sugrađane kako bi pobedili na regionalnom takmičenju i osvetlali obraz svom selu…

Kremašici je interesantno to što će Bisch na specifičan način, odnosno komičnim pristupom, pokušati da se pozabavi jednim od fenomena današnjice – kataloškom prodajom kozmetike (kataloškom prodajom uopšte), ovakvim opisom posla i već nekoliko puta eksploatisanom temom odnosa muškarca i šminke.
Kremašica nema ništa protiv muških prodavaca kozmetike, naprotiv! Međutim, Jackman je nama bio izuzetno drag kao Wolverine – čovek sa čeličnim kanžama i supermoćima isceljivanja. Ne znamo koliko će mu se i kako promeniti ova reputacija ulogom rasturača Avon-a.

wolverine

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.