nautical-lookKozmetičke kompanije redovno lansiraju nove i nove kolekcije šminke. Kada bi smo o svakoj ovoj kolekciji pisali članak, kremasica.com bi bila zatrpana člancima o novim paletama šminke u trendu. Zato se trudimo da povremeno opišemo i predstavimo bar neku od kolekcija, pogotovo one koje deluju zanimljivo i inovativno. Odabrala sam da vam predstavim Bobbi Brown Nautical Collection za leto 2009.  Bobbi Brown je ovom kolekcijom predstavila trend koji je izuzetno zastupljen ovih dana: prirodan izgled, zdrava koža, rumeni roza obrazi, zdrave roza usne i definisane i naglašene oči. O trendovima šminkanja pisali smo u članku Trend u šminkanju 2009.

nauticalOvom kolekcijom  Bobbi Brown zagovara jednostavnost u letnjim danima. Limitirano izdanje rumenila pod nazivom Sheer Color Cheek Tint je odlično rešenje za blistavu i prirodnu boju na obrazima. Pakovanje ovog rumenila je vrlo jednostavno  i drugačije od ostalih. Ovo rumenilo košta oko 22 dolara.

U kolekciji možete pronaći i sjajeve za usne u prelepim bojama. Ovaj sjaj je toliko proziran da u kombinaciji sa bojom usana daje efekat potpune prirodnosti. Cena ovog sjaja je 20 dolara.

nautical1nautical2

Perfectly Defined maskara je treći proizvod u ovoj kolekciji, odlikuje se odličnom postojanošću, ali se istovremeno može skinuti sa trepavica toplom vodom. Wow Ako je tako, onda je savršena! Maskara se prodaje za 24 dolara.

Pogledajte i video klip gde predstavljaju ovu kolekciju.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.