bhsd_concept_spikehead_09Evo jedne kozmetičke kuće koja je sa svojim unikatnim dizajnom proizvoda probudila svetsku znatiželju.  Radi se o ruskoj firmi Spikehead cosmetics koja u svojoj ponudi ima proizvode za kosu.  Njihova Brains ‘n Bones linija za kose namenjena je tinejdžerima od 11 do 14 godina. Dizajn je uradila firma Red Keds. Tačnije s početka je ovo bila studentska ideja na temu „Vizuelna komunikacija“ koja je prerasla u komercijalni projekat. Dizajner čija je odo ideja je sada član tima Red Keds.


Kolekcija se sastoji iz:
No matter šampona za sve tipove kose sa uljem ruže.
No problem balsamom za kosu u obliku spreja.
No rules gel za stilizovanje kose sa morskim mineralima.

No-matter

bhsd_concept_spikehead_02
bhsd_concept_spikehead_06
bhsd_concept_spikehead_04

Zanimljiv je sam način kampanje ove kolekcije. Nije onako sve sjajno i bajno kao u većini reklama velikih kompanija, nego je potpuno inovativno i zanimljivo. I što je najbitnije, zanimljivo ciljnoj grupi, dečacima od 11 do 14 godina, mladim buntovnicima, skejterima i tinejdžerima koji grade svoj stil.

Pogledajte reklamu:

Reklama na ulici:

516031236040880

Reklama u časopisu:

516031236040621

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Brains ‘n Bones kolekcija za kosu”

  1. Gost - hahaha odlicno izgleda!!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.