dior_V_28apr09_PR_btDior je na jedan veoma interesantan način uspeo da dočara duh koji u sebi nose zanosne Parižanke  novom promocijom jednog od svojih omiljenih i najuspešnijih parfema – Miss Dior Chérie.

U reklamnoj kampanji izbacio je intrigantni kremaški komercijalni spotić koji je režirala niko drugi do dobitnica Oskara, šarmantna Sofia Coppola. U umeće Sofie Coppole se možete i sami uveriti ako budete pogledali ovaj video klip na dnu stranice.

Novi miris Miss Dior Chérie L’Eau je jedna iskričava i izvanredna cvetna mirisna nota. Smućkana je od mešavine osvežavajuće, ali začinjeno gorke narandže, cveta Gardenije i belog mošusa. On bi trebao doprineti toj nekoj mističnoj crti (što bi Francuzi rekli ‘je ne sais quoi’) jedne prave Parižanke.

Delikatan i prefinjen do poslednjeg detalja, u bočici koju je dizajnirao François Demachy, predstavlja noviju, laganiju verziju starog i dobro poznatog dizajna koji je delo Christiana Diora lično.

dior-cherie-leau 434_1

Trenutno dostupan isključivo u robnim kućama Harrods za nekih £39, a od 11. maja i širom sveta. Ako vas nešto više interesuje o ovom parfemu svakako posetite www.missdiorcherie.com, naićićete na prijatno iznenađenje :*