phpThumb_generated_thumbnailjpgImenovano je novo zaštitno lice kozmetičke kuće Rimmel London. Pored poznatih lepotica Kate Moss, Lily Cole i Sophie Ellis-Bextor, Rimmelovu šminku će od sada nositi i reklamirati slatka Georgia Jagger, ćerka frontmena grupe Rollingstones, Mick Jaggera, i bivšeg super modela Jerry Hall. Mlada Georgia se bavim poslom fotomodela i našla se na naslovnici novembarskog časopisa Vogue, a potpisala je i ugovor za modnu kolekciju proleće/leto Coco Rocha (ako vam to ime nešto znači).

„Trebala nam je šira paleta lica da bismo mogli da pokažemo razultate šminkanja našim novim proizvodima,“ rekao je Stephen Mormoris, viši podpredsednik globalnog marketinga firme Coty Beauty.

„Rimmel je otelotvorenje londonske lepote, što nailazi na veliki odziv mladih ljudi širom sveta koji na London gledaju kao na centar multikulturalizma i slobode izražavanja,“ dodajući da je Georgia Jagger odabrana jer izgleda „oštro, eksperimentalno i provokativno.“

 

Mormoris je takođe izjavio da će biti potrebno potpisati sa još tri dodatna glasnogovornika iz različitih etničkih podneblja do januara sledeće godine, kako bi se nastavilo sa širenjem apela i ideje koju nosi Rimmel linije proizvoda za šminkanje.

Neverovatno je koliko ova mlada dama podseća na Brigitte Bardot iz mlađih dana. Nama se sviđa Rimmelov ukus, a videćemo kako će se dalje odvijati njihova potraga za novim licima. Evo još nekoliko fantastičnih fotki Georgije koje smo pronašle na sajtu Vanity Fair-a. Uživajte.

georgia-jagger-0910-po01

georgia-jagger-0910-po03

georgia-jagger-0910-po04

georgia-jagger-0910-po05