Evo zanimljivosti za naše muške posetioce. Gillette je izbacio zanimljive video klipove sa savetima za muškarce na youtube servisu. U pitanju su zanimljivi saveti kako obrijati leđa, stidne dlake, grudi, pazuh, glavu…. Saveti su vrlo šaljivo prikazani u crtanoj formi. U savetima možete videti na šta treba paziti prilikom brijanja određenog dela tela i da je uvek potrebno naneti hidratantni losion nakon brijanja.


Meni je veoma zanimljiv bio ovaj klip u kojem objašnjavaju da je drvo više ako u njegovom podnožju nema žbunja! Pogledajte i sami.

Pored ovog, svi srećnici sa iPhone mobilnim telefonima mogu da skinu sa Gillette sajta aplikaciju za iPhone pod nazivom uArt.

iphone

Aplikacija omogućava isprobavanje različitih fazoniranih stilova brkova i brade na vašoj fotografiji. Tako se lako možete opredeliti šta vam najbolje stoji i da li vam stoji. Možete pitati i devojku za mišljenje. Moram reći da se Gillette baš potrudio da animira mlađu populaciju.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Gillette saveti za muškarce”

  1. Gost - sjajno :D
  2. Gost - Vidi se da je Gillette Fusion Stealth savrseno djeluje 8) fenomenalno :roll:
  3. Gost - Ta vrsta je zbilja mrak! I miris i sveeeee ;-)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.