Kate Moss zaštitno lice nove Diorove kolekcije ruževa za usne - Addict Lipstick 1Dugo je bila najpoznatiji glasnogovornik Rimmel kozmetike, angažovale su je brojne kompanije za reklamiranje svojih kozmetičkih brendova, a jedno vreme je čak bila zaštitno lice za YSL i Chanel istovremeno. Kate Moss, jedna od najuspešnijih britanskih modela i modni kreator, postala je od skoro zvanično i zaštitno lice za prolećnu kolekciju ruževa za usne iz kozmetičkog ogranka modne kuće Dior – Dior Beauté.

Ova saradnja je bila najavljivana u medijima još prošle godine, naročito nakon što je gospođica Moss viđena i fotkana na modnoj reviji Christian Dior za proleće 2011. na pariškoj nedelji mode, gde je nanela Diorov ruž za usne neposredno pre nego što je iz automobila došetala do svoga mesta u prvom redu gledališta.

Štampano izdanje reklama za novu Dirorvu kolekciju Addict ruževa za usne će se pojaviti u maju, a u međuvremenu je na snazi kratki video klip ili takozvani teaser koji služi za promociju ovog najavljenog dekorativnog kozmetičkog proizvoda. Slike iz reklamnog teaser spota možete pogledati ispod, a ceo klip možete odgledati na zvaničnom Diorovom sajtu, ako kliknete na sledeći link.

Dior Addict ruževi

Kate Moss zaštitno lice nove Diorove kolekcije ruževa za usne - Addict Lipstick 2

Dior Addict Lipstick

Dior Addict Lipstick

Dior Addict Lipstick

Kate Moss zaštitno lice nove Diorove kolekcije ruževa za usne - Addict Lipstick 3