Dugo je bila najpoznatiji glasnogovornik Rimmel kozmetike, angažovale su je brojne kompanije za reklamiranje svojih kozmetičkih brendova, a jedno vreme je čak bila zaštitno lice za YSL i Chanel istovremeno. Kate Moss, jedna od najuspešnijih britanskih modela i modni kreator, postala je od skoro zvanično i zaštitno lice za prolećnu kolekciju ruževa za usne iz kozmetičkog ogranka modne kuće Dior – Dior Beauté.

Ova saradnja je bila najavljivana u medijima još prošle godine, naročito nakon što je gospođica Moss viđena i fotkana na modnoj reviji Christian Dior za proleće 2011. na pariškoj nedelji mode, gde je nanela Diorov ruž za usne neposredno pre nego što je iz automobila došetala do svoga mesta u prvom redu gledališta.

Štampano izdanje reklama za novu Dirorvu kolekciju Addict ruževa za usne će se pojaviti u maju, a u međuvremenu je na snazi kratki video klip ili takozvani teaser koji služi za promociju ovog najavljenog dekorativnog kozmetičkog proizvoda. Slike iz reklamnog teaser spota možete pogledati ispod, a ceo klip možete odgledati na zvaničnom Diorovom sajtu, ako kliknete na sledeći link.

Dior Addict ruževi

Dior Addict Lipstick Dior Addict Lipstick Dior Addict Lipstick

 

 

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.