Videli smo do sada više različitih kolekcija šminke sa intrigantnim temama – iz crtaća, Barbie lutke, amazonske ratnice, slatkiša, serija… Evo jedne sasvim nove ideje. Kolekcija šminke za ljubitelje beletristike i za sve prave kremašice!

Japanska dizajnerka Tsumori Chisato (na prvoj slici ispod) sprema se da lansira svoju varijantu poznatog dela Antoinea de Saint-Exupéryja “Le Petit Prince”, odnosno “Mali princ”, u vidu kolekcije odeće za jesen/zimu 2009, a zatim i kolekciju šminke u saradnji sa poznatom kozmetičkom firmom Shu Uemura.

Bacite li pogled na slike ispod, odmah ćete zapaziti kako su celokupan dizajn i boje u kolekciji nastali inspiracijom dopadljivih ilustracija iz ove čuvene knjige za decu i odrasle.

Kolekcija šminke će se u prodaji naći septembra širom Amerike, a u Japanu u toku novembra. Sadržaće: mini set četkica za šminkanje u zlatnom neseseru ($72), dve palete boja rumenila i ajlajnera ($75 svaka); kompakt senku za oči ($53); tri nijanse ruža za usne ($36), postavljenu torbicu za šminku ($88) i veštačke trepavice ($72).

12

 

 

tsumori_chisato_for_shu_uemura01-500x363

10

tsumori_chisato_for_shu_uemura05

tsumori_chisato_for_shu_uemura10-500x363

tsumori_chisato_for_shu_uemura11-500x363

tsumori_chisato_for_shu_uemura12-500x363

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.