Kozmetika inspirisana kraljevskim venčanjem 1Bliži se dan koji cela Britanija s nestrpljenjem očekuje – venčanje princa Vilijama i njegove verenice Kejt Midlton. U medijima se razvoj ovog događaja prati sa raznih aspekata i do najsitnijih detalja. Naravno, gomila preduzetnika je odmah pronašlo način da nekako zarade na popularnosti mladog para, pa su se pojavile razne šolje, majice, komadi posuđa i nakita sa likovima Kejt i Vilijama i svadbenim motivima. Ni proizvođači kozmetike nisu časili časa.

Javili su se odmah parfemi „William“ i „Catherine“, za nju i njega, za koje hamburški parfimer, Kim Weisswange tvrdi da su odobreni od strane britanske kraljevske porodice. Iako PR-ovi kraljevske poodice nisu to potvrdili, ovi parfemi se reklamiraju kao oficijelni kraljevski svadbeni mirisi.

Parfemi su opisani kao „sportski i direktan“ muški parfem i nežniji ženski parfem sa osnovnim notama ruže i magnolije. Pakovanje je vrlo interesantno, ali iskreno mislim da su sa medaljonima u obliku srca pomalo preterali.

katarina

 

U prodaji su i parfem Wedding Bouquet od proizvođača Floris London’s, sapuni, ukrasi za kosu, razni sjajevi za usne, ruževi, lakovi za nokte, nalepnice za manikir, pa čak i antibakterijski gelovi za pranje ruku – sve u znaku princa Vilijama i Kejt Midlton, kraljevskog venčanja i britanskog patriotskog duha. Sva sreća, pa će sve kulminirati i utihnuti 29. aprila kada je zakazan dan venčanja.

Kozmetika inspirisana kraljevskim venčanjem 2

Kozmetika inspirisana kraljevskim venčanjem 3

Kozmetika inspirisana kraljevskim venčanjem 4

Kozmetika inspirisana kraljevskim venčanjem 5

Kozmetika inspirisana kraljevskim venčanjem 6

Kozmetika inspirisana kraljevskim venčanjem 7

Kozmetika inspirisana kraljevskim venčanjem 8