Nova kolekcija kozmetičke kuće MAC donosi glamurozni „oklop” boja heroine i prelepe kontraste: eklektično ekspresivne međukulturološke boje (tako kažu :roll: ). Sve, od sjaja za usne do puderastog rumenila, pakovano je u egzotičnom stilu, sa namerom da oslobodi onaj životinjski duh iz tela žene, divlje strasti i stil ratnice. Ovo je ujedno i naziv interesantne kolekcije koja sutra (28. maja) dospeva na police parfimerija – Style Warrior (ratnički stil).

Po šminkerima i dizajnerima iz MAC-a, glamurozne žene i žene koje prate modne stilove u šminkanju će ovo leto izgledati kao prave Amazonke. U reklamnim kampanjama se čak može čuti nova kovanica Glamazone – glamurozna Amazonka.

Za kolekciju kažu:

Stvorena da proslavi međukultutrološku sofistikaciju jedne moderne Amazonske princeze, Afričke kraljice, Pritajene tigrice…

mediahp_stylewarrior001

mediahp_stylewarrior002

mediahp_stylewarrior005

mediahp_stylewarrior003

mediahp_stylewarrior014

mediahp_stylewarrior013

media_stylewar003

media_stylewar004

mediahp_stylewarrior020

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “MAC letnja ratnica”

  1. Mala - :eek: Nije to za mene, ja sam hipik! :roll:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.