design-fetish-swiss-foundation-skin-cancer-campaign-3Uz popodnevnu kaficu, na mom dnevnom pregledu tvitova na poznatoj mikro blog socijalnoj mreži Twitter, naletela sam na interesantan tvit! Na sajtu pogledaj.to sam pronašla zanimljive fotografije kampanje švajcarske organizacije za borbu protiv raka. Oni upozoravaju i podsećaju ljude da se sa više opreznosti izlažu jakom Suncu. Sa motoom “Our skin never forgets” (Naša koža nikad ne zaboravlja). Na fotografijama možete videti manekene u parku koji su u potpunosti bili oblepljeni samolepljivim papirićima koji se inače koriste kao podsetnici koje lepimo najčešće na frižider. Mada ih ja obično lepim po monitoru. :D Tako ova kampanja nosi sjajnu poruku sa roza papirićima koji nas podsećaju da:

1. redovno nanosimo kreme za sunčanje 30 minuta pre izlaganja suncu (kao i redovne kreme sa zaštitnim faktorima). Danas imamo i veliki broj proizvoda sa UV filterima, štitimo našu kožu! Nešto više o mazalicama za zaštitu od sunca pročitajte u članku SPF
2. koristite visoke zaštitne faktore
3. izbegavajte sunce u podnevnim časovima

krebsliga_5F00_postit-_2800_2_2900_ design-fetish-swiss-foundation-skin-cancer-campaign-2

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Naša koža nikad ne zaboravlja”

  1. Akija - Fotkice su odlicne :lol: mazite se mazite #kremasica

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.