Bea Dal-miTokom dve godine, ova južnokorejska mlada dama sa slike odbijala je da umije svoje lice, kako javlja portal The Daily Chilli.

Dvadesetogodišnja Bae Dal-mi je samo želela da “izgleda savršeno sve vreme”. Čak je i spavala sa debelim slojem šminke na licu. Kaže da je počela da koristi šminku sa četrnaest godina, a vremenom je prelazila na sve deblji i deblji sloj šminke, dok nije došla do nanošenja svojevrsne mejkap maske. Bae je takođe izjavila da je najvažniji predmet u njenom životu ogledalo, koje uvek ima sa sobom.

Uprkos ubeđivanju ljudi iz njene okoline da je smatraju za prilično lepu, Bae je u jednoj južnokorejskoj TV emisiji zabavnog tipa izjavila kako je sasvim nezadovoljna svojim spoljašnjim izgledom i kako smatra da joj je plastična operacija potrebna na desetak mesta na licu.

Njena majka, koja joj je odavno skretala pažnju na nedostatak higijene, kontaktirala je urednike pomenute TV emisije kako bi je pozvali i javno uticali na Bae da promeni mišljenje i ponašanje.

Prilikom posete lekaru, on je otkrio da je koža lica mlade koreanke duplo starija od njenog stvarnog životnog veka. Prema stručnjacima dermatolozima, ostavljanje šminke na licu predugo, ne samo što začepljuje pore, nego i uzrokuje prevremeno starenje.

Bea Dal'mi sa i bez šminke

bea dal-mi na pregledu

Ima nas raznih, ali treba znati da se neki problemi ne rešavaju kod dermatologa i hirurga plastičara, nego kod psihijatra.

 

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Nije skidala šminku 2 godine”

  1. Nora - Pa lepsa je bez sminke 100 puta
  2. diamond9111 - Sirota... Nažalost, očigledno ima neke druge, psihičke probleme koje je valjda skrivala iza maske... Žalosno je to što sa 20 godina već ima takve komplekse, a realno joj ama baš ništa ne fali...
  3. gicaaaaaa - logicno da je duplo starija nego sto ima godina ka nije skidala sminku dve godine
  4. sandrina - užasno...Djevojka je prelepa ! Sad je postigla samo to da će lice da joj ostari sto puta brže....Kompleksi su definitivno blest No 1 među tinejdžerima :-(

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.