fullZZZZZZPRW081208124242PICSam naslov govori sve! Izašla je nova maskara iz britanske kozmetičke kompanije Coty inc. i linije prozvoda Rimmel. Dostupna je u dve varijante, Sexy Curves Mascara Intense Black (obična crna) i Sexy Curves Mascara Waterproof (vodootporna).

Ono po čemu se razlikuje ova maskara od dosadašnjih je čudno dizajnirana četkica sa tri trbušasta ispupčenja, tzv. “Triple Plump“ četkica. Upravo je ovaj novi izgled maskare i privukao pažnju moje malenkosti, pa sada i vama javljam ovu novost i prilažem sličice.

Inovativni aplikator u obliku peščanog sata daje izvanrednu vedrinu za zavodljivo našminkane pregibe na kapcima. Kraći delovi četkice ili ispupčenja, sa dužim dlačicama, daju odličan oblik i razdvajaju trepavice, dok one kraće dlačice u usecima obezbeđuju dodatan volumen dodajući trepavicama više boje“, kažu iz Rimmela.

Obećavaju i do 70% više uvijene trepavice, veći udeo pigmenta što znači – super crno, i savršenu postojanost vodootporne maskare koju ćete prepoznati po tome što je u tirkizno metalik bočici. Naravno, kažu i da se ta ista maskara skidačima šminke uklanja za čas posla. Obična maskara je ova u tamno ljubicasoj varijanti. Dizajn je sasvim ok.

SexyCurves_product-shotproduct-shot_SC

U reklamnoj kampanji se pojavljuje mlada pop zvezda Sophie Ellis-Bextor (gle, nije Kate Moss!) čiji je Kremašica pravi fan. Sviđaju joj se njene pesmice i uvek sjajan make up. Odlicne fotke iz reklame za ovu maskaru i sa snimanja spota Sophie možete pogledati na ovom linku.

ESC08-UKS-SophieEllisBextor

Sophie_Ellis-Bextor_-_Trip_The_Light_Fantastic