Trend da poznate ličnosti kreiraju sopstvene mirisne note nikako ne jenjava. Stavljanjem svog (izlazim-i-iz-frižidera poznatog) imena na neki kozmetički proizvod, zvezde Holivuda brendiraju, i naravno, podižu cenu kozmetičkog proizvoda. Neki to rade zbog prestiža ili dosade, ko će ih znati… Ne zaustavljaju se čak ni na nizu od dva, tri ili više parfema sa sopstvenim potpisom na ambalaži.

Pevačica, igračica i glumica Jennifer Lopez najavila je izlazak svog novog parfema pod nazivom My Glow koji treba da bude pušten u prodaju oktobra ove godine. Između ostalih, mirise za čiju kreaciju je odgovorna zanosna Jlo možete naći pod nazivima Glow, Miami Glow, Still, Live, Live Platinum, Deseo i Deseo Forever.

my-glow-jennifer-lopez-perfumeBoca

Za novi parfem My Glow kažu da je smućkan u vreme kada je JLo bila trudna sa blizancima. Stoga, postoje i određene spekulacije da on može biti izuzetno suptilan, jer je poznato da je kod trudnica čulo mirisa pojačano i da žene u blaženom stanju često ne podnose jake mirise. Naravno, i dizajn pakovanja i reklamna fotografija koju je uradio Carter Smith potpuno odgovara duhu materinstva.

Visoki tonovi parfema čine cvet lavande, vodenog ljiljana i frezije, srednje tonove bela ruža, vlažni listovi, božur, kazablanka ljiljan, a tonove u osnovi parfema čine beli mošus, mlečna sandalovina, plemenite drvenaste note i jedna vrsta suncokreta.

my-glow-jennifer-lopez-perfume

Cene po kojima će biti dostupan u Americi su $49.50 za sprej toaletne vode od 50 ml, $59.50 za isti takav sprej od 100 ml i $29.50 za losion za telo sa My Glow mirisom.