slumdog_millionaire_freida_pinto

L’Oréal Paris je i ove godine jedan od sponzora Kanskog festivala. Prve večeri festivala, L’Oréal Paris je imenovao nove ambasadore lepote. Ovoga puta, to su  Freida Pinto i Evangeline Lilly.


Freida Pinto je indijska glumica koja se proslavila ulogom Latike u filmu „Milioner iz blata“ ili Slumdog Millionaire. Ako niste odgledali ovaj film – pogledajte ga obavezno. Veoma je lepo snimljen, a scene u filmu izgledaju fantastično. Kombinacija žute i plave boje u filmu je prosto čarobna.  Nije džabe dobio oskare.

evangeline-lilly-lost

Evangeline Lilly najbolje znamo po ulozi Kejt (Kate Austen) u popularnoj seriji „Izgubljeni“ ili Lost. (Jedna od mojih omiljenih serija. Uh, al’ ću večeras odgledati one dve najnovije spojene epizode iz petog serijala :-) ).

Evangeline je lice parfema Davidoff Cool Water za žene, dok je njen kolega iz serije Lost i maneken Josh Holloway takođe lice parfema  Davidoff Cool Water za muškarce.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.