1185976Ako vam je uvek bio problem da pravilno nanesete i rasporedite puder i da to bude u pravoj količini, izgleda da će se uskoro i na našem tržištu pojaviti rešenje za vas. Naime, L’Oreal je u Velikoj Britaniji izbacio pakovanje tečnog pudera sa najnovijom vrstom aplikatora za preciznije i ravnomernije nanošenje podloge za lice – roll on sunđerčićem.

Novi kremasti puder pod nazivom Roll’on Accord Parfait compact foundation se još uvek ne može naći u prodaji na američkom tržištu, a kamoli kod nas, mada mislimo da će uskoro biti mogućnosti da se nabavi, jer je ipak u pitanju linija L’Oreal Paris koja je kod nas zastupljena u dovoljnoj meri, za razliku od nekih drugih kozmetičkih marki.

U pitanju je mali sunđerasti valjak kojim se tečni puder (a verovatno i neka druga vrsta šminke) može ravnomerno naneti u tankom sloju po svim delovima lica, baš kao što se to već godinama unazad čini sa zidnim molerajem.

packshot_roll_600-2

roll-on

Idejni tvorac ovog ’noviteta jeseni’ (kako su ga prozvali) je Michael Limongi, kreativni direktor firme Alcan Packaging Beauty. Lik zaista zaslužuje svaku pohvalu, jer izgleda da se veoma dobro razume u ove stvari. Pogledajte ga samo na ovoj fotki – vidi mu se po licu da čovek ima iskustva sa nanošenjem šminke.

michel_limongi_600-2

Pogledajte ispod i reklamu sa Evom Longoriom and Evangeline Lilly snimljenom za britansko tržište. Mi jedva čekamo da se Roll’on Accord Parfait puder pojavi i kod nas, pa da isprobamo ovaj molerski valjak i da stavimo recenziju.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

7 komentara na “Novi L’Orealov puder za lako nanošenje”

  1. Gost - Ovo ko krecenje lica. :D
  2. Gost - Meni deluje super :lol:
  3. Gost - Pa, zanimljiv koncept moram priznati. Mada, ne mogu da iskljucim svoj antikorporativn i filter kada dodje do neceg "novog" na trzistu, pa makar to bila i sminka, koju kao zena neizbezno obozavam. Te mogu da kazem da s jedne strane, mislim da je u igri opet ono "isto sr..nje drugo pakovanje" - pa da zaradimo fino prodajom molerajskog patenta. S druge strane, verujem da L'Oreal, firma sa renomeom ipak nema potrebe da se prihvata teleshop-ovskih fora i fazona radi bolje prodaje, mislim da im sasvim fino ide, no ipak mora se znati sa konkurencijom. Mislim da cu ipak da kupim i da probam kad nam dodje na trziste, ali samo ako cena bude u skladu sa kvadratom krecenja :)
  4. Tijsha - dobra zamisao, mislim da ce biti od vajde od ovod valjka a lice... samo cemo malo da pricekamo dok stigne do nasih prostora.... :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz
  5. Kremasica - Devojke stigao je valjak. :D Videla sam reklamu na TV-u. 8)
  6. cherry - Ima u Liliju za 1200 dinara.
  7. Aleksandra - Sjajan puder. Izuzetno postojan sa velikom moci pokrivanja a da pri tom ne izgleda kao maska. Izbor boja je sjajan i deluje veoma prirodno na kozi. Matira i ne isusuje kozu,aplikator je odlican i zaista jednako ravnomerno nanosi. Od kako se pojavio iskljucivo samo njega koristim. Ovo mi je vec 6 pakovanje! Prezadovoljna sam ovim proizvodom!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.