viktor-rolf-eau-mega-raquel-zimmerman-by-inez-and-vinoodh
Nakon Viktor and Rolf Antidote parfema za muškarce i Flowerbomb parfema za žene, kojim su debitovali 2004. godine, na pomolu je novi parfem u saradnji sa L’orealom – Eau Mega. Sam naziv, parfem je dobio poigravanjem sa grčkim slovom Omega. Fotografi za reklamu kampanje su ovoga puta bili Vinoodh Matadin i  Inez Van Lamsweerde, a dizajner ove bočice je Fabien Baron. Reklamna kampanja se  probija zanimljivom krilaticom Megafy yourself! Parfem će se pojaviti u oktobru i to u bočicama od 30, 50 i 75 ml. Ovoga puta Viktor & Rolf su se okrenuli ka osvežavajućim notama, ali istovremeno veoma ženstvenim.

Parfem je opisan kao voćno cvetni (ljubičica, bosiljak, kruška) i bogato kremast (sandalovina, kašmir i beli mošus). Tako kombinacija naziva Eau Mega je idealan spoj onoga ka čemu teže.
eaumega01-723178

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.