Novi parfem i kolekcija šminke od Kat Von D - Adora 1Sigurno najpoznatija tattoo umetnica na svetu, a po mnogima i seks simbol iz sveta tetoviranih lepotica, Kat Von D, izbacila je novu kolekciju šminke i novi parfem pod zajedničkim imenom Adora (što bi na latinskom značilo voljena).

Kat Von D već odavno poseduje sopstvene kolekcije dekorativne kozmetike, što i nije čudno kad znamo da voli da se „šara“, ali i dva parfema pod nazivima Sinner i Saint (Grešnica i Svetica).

Kat je svakako jedna neuobičajena predstavnica lepšeg pola novije generacije koja fura kombinaciju tog bajkerskog metal izgleda sa nekim emo goth primesama. Upravo tako i izgledaju pakovanja za njene kolekcije šminke i parfeme. Pogledajte ispod.

 

 

 

Novi parfem i kolekcija šminke od Kat Von D - Adora 2Novi parfem i kolekcija šminke od Kat Von D - Adora 3

 

Na prvoj slici je paleta senki za oči True Romance Eyeshadow Palette – Adora koja je se prodaje u ograničenom izdanju po ceni od $34, a na slici ispod je kolekcija ruževa za usne Adora Painted Love Lipstick svaki po ceni od $18. Ovo su jesnje kolekcije šminke dostupne u Sephora prodavnicama. Romantika, goth, vampirski,… Sve u trendu!

 

Novi parfem i kolekcija šminke od Kat Von D - Adora 4

 

Pažnju posebno privlači nova mirisna nota potpisana od strane Kat Von D – Adora Eau de Parfum.

Kat Von D - Adora Eau de Parfum

 

Iako kritike nisu bile baš na njenoj strani prilikom izlaska prethodnih parfema Sinner and Saint, mnogi su zainteresovani da osete novi miris Adora sa cvetno voćnim notama koji bi po rečima kreatorke trebao da oslikava njenu romantičnu dušu kao i naredno poglavlje u njenom unutrašnjem ličnom razvoju. Mučenički prelep, višeslojan i brutalno iskren. Sastoji se iz mirisnih nota ličija, kupine/maline, timijana, crne ribizle, zumbula, jasmina, manga, laganog mošusa, drvenastog ambera i pačulija u osnovi. Bočica je dizajnirana takođe u dark/goth stilu i ne razlikuje se mnogo od bočica njenih prethodnih parfema. Sadrži metalne detalje koji su inspirisani umetnošću čuvenog Art Nouveau ilustratora Alphonsa Mucha.

Novi parfem se takođe može kupiti u Sephorinim parfimerijama po ceni od $55 za 50 ml ili $19 za 10 ml u roll-on bočici.

Novi parfem i kolekcija šminke od Kat Von D - Adora 5