Issey_miyakeIssey Miyake lansirao je ovogodišnju letnju verziju svog klasičnog i najprodavanijeg ženskog parfema L’Eau D’Issey (tj. Issey-eva vodica).

Ova nova mirisna nota, našla se u proizrnoj flašici inspirisanom “urbanim pejsažom”, sa naštampanim višebojnim geometrijski slovima, koju je dizajnirao Philippe Galowich. Mirisne note koje su zadržane iz stare varijante parfema u ograničenoj seriji ovog novog izdanja, L’Eau D’Issey Summer Edition, su ružina vodica, kruška, Božur i Karanfil, a pojačane su novim dodacima Osmantusa i finih drvenih nota. Na ovaj način, Issey Miyake je izneo novi sveži i golicavi miris za leto, koji je zadržao staru i prepoznatljivu notu klasičnog L’Eau D’Issey parfema.

Za £34.50 dostupan će biti po prodajnim mestima House of Fraser od marta, a na svetskom tržištu, tj. svuda po parfimerijama, od aprila ove godine.

Kremašica jedva čeka da ga šnjufne.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Novi parfem za leto – Issey Miyake”

  1. Anica - Odlican je, samo me zanima mogu li jos uvek negde da ga pronadjem?

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.