tweezerman_mainImamo dobru vest za sve one koje vole da uvijaju svoje trepavice ovom spravicom. Izašao je novi, redizajniran uvijač trepavica od poznatog proizvođača kompletne opreme za ulepšavanje trepavica, obrva, noktiju, stopala, za muškarca i ženu – Tweezerman.

Novi uvijač trepavica ima nešto uži gornji deo kalupa za trepavice koji odgovara skoro svakoj dimenziji oka i novu i deblju silikonsku tračicu za uvijanje. Sa ovakvim uvijačem, trepavice se mogu zahvatiti bliže korenu, uviti prirodnije, a ne slomiti. Ovaj uvijač ima širi otvor za trepavice, pa one se sitnije trepavice na krajevima kapka mogu uviti, a da se ne savijaju na unutra ka sredini oka.

Dostupan u svim Sephora prodavnicama sa po tri silikonske tračice za menjanje, a u on-line prodaji po $20.

Mini savet: Kada uvijate trepavice ovakvim uvijačem, obavezno činite to pre nanošenja maskare. Prislonite otvoreni uvijač do samog korena trepavica, pa blago, ali čvrsto stisnite. Držite tako par sekundi i skinite uvijač nakon što ga sasvim raširite. Ako želite intezivnije, da ne kažem dramatičnije uvijene trepavice – proces ponovite hvatajući trepavice uvijačem nešto dalje od korena.