tweezerman_mainImamo dobru vest za sve one koje vole da uvijaju svoje trepavice ovom spravicom. Izašao je novi, redizajniran uvijač trepavica od poznatog proizvođača kompletne opreme za ulepšavanje trepavica, obrva, noktiju, stopala, za muškarca i ženu – Tweezerman.

Novi uvijač trepavica ima nešto uži gornji deo kalupa za trepavice koji odgovara skoro svakoj dimenziji oka i novu i deblju silikonsku tračicu za uvijanje. Sa ovakvim uvijačem, trepavice se mogu zahvatiti bliže korenu, uviti prirodnije, a ne slomiti. Ovaj uvijač ima širi otvor za trepavice, pa one se sitnije trepavice na krajevima kapka mogu uviti, a da se ne savijaju na unutra ka sredini oka.

Dostupan u svim Sephora prodavnicama sa po tri silikonske tračice za menjanje, a u on-line prodaji po $20.

Mini savet: Kada uvijate trepavice ovakvim uvijačem, obavezno činite to pre nanošenja maskare. Prislonite otvoreni uvijač do samog korena trepavica, pa blago, ali čvrsto stisnite. Držite tako par sekundi i skinite uvijač nakon što ga sasvim raširite. Ako želite intezivnije, da ne kažem dramatičnije uvijene trepavice – proces ponovite hvatajući trepavice uvijačem nešto dalje od korena.

 

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.