Rihanna parfemU februaru ove godine će Rihanna-in parfem biti dostupan na svetskom tržištu. Parfem je predstavljen u oktobru 2010. godine a uskoro će moći i da se kupi. Rihanna je poznata kao „trend seterka“ tako da ovaj potez sa parfemom nije za čuđenje. Iza parfema stoji kompanija Parlux Fragrances koja je poznata po parfemima Paris Hilton i Jessica-e Simpson. Nema sumnje da će ovaj parfem doneti još jedan uspeh ovoj kompaniji, jer Rihanna-ino lice će ga vrlo lako prodati kakav god da je.

Kažu da je naziv parfema Reb’l Fleur zapravo Rihanna-in nadimak iz detinjstva koji joj je baba dala. Osim toga, Rihanna ima i tetovažu na vratu „rebelle fleur“ što bi u prevodu značilo „buntovni cvet“.

Parfem je kreirala Caroline Sabas i Marypierre Julien iz kompanije Givaudan. Kako kažu na sajtu PunMiris, parfem je u visokim notama crveno voće, šljiva i breskva, u srcu su hibiskus sa Havaja, tuberoza, ljubičica i kokosova voda, dok u donjim notama ostaju vanila, amber, pačuli i mošus.

Meni se bočica parfema baš dopada, elegantna je i drugačija od svih drugih. Ne odaje previše tog ženskastog i mekog utiska o parfemu, nego deluje kao parfem odučne osobe sa izraženim karakterom.

Rihanna parfem

Rihanna parfem