shakira-fragrance-590ls073010Ovog septembra će izaći novi parfem popularne pevačice Šakire pod jednostavnim nazivom “S by Shakira”. Pojaviće se u prodaji u više od 15 000 prodajnih mesta širom sveta, a proizvešće ga matična kompanija Puig, kreator poznate i veoma uspešne parfemske franšize Antonio Banderas.

“Imam osećaj da bi lična nega i lepota trebali da budu nenaporne stvari i dostupne svakome,” izjavila je Šakira. “Kada nekome poklonite parfem, vi mu time dajete nešto što je deo vas. To je dar vašeg duha.”

 

Pomenuta pevačica je još izjavila kako su za nju još iz rane mladosti najdraži mirisi čokolade, jagoda, miris bebine kože, vanile i slatka nota meda. Sarađujući sa kreatorima svog novog parfema, Šakira je kao konačan rezultat dobila miris koji je mešavina jasmina i sandalovine, sa bazom slatkastih akorda vanile, ambera i suvog grožđa.

Kompanija Puig je lukavo osmislila da iskoristi Šakirinu nastupajuću turneju po SAD kako bi najvećim fanovima zavodljive Kolumbijke podelila hiljade i hiljade uzoraka svog novog parfema.

shakira_perfume_ad_0730_article