barbara_bandwPoznati producent, izdavač, a svojevremeno i menadžer i supruga  čuvenog muzičara Roy Orbisona, Barbara Orbison, rešila se na davno priželjkivani korak – lansiranje sopstvene mirisne note. Za naziv parfema joj je dobro poslužio naslov jedne od najčuvenijih klasika muzičke industrije, hita njenog supruga Pretty Woman.

Evo šta kažu za ovaj parfem na sajtu Barbare Orbison:

– Kao note pesme, mirisne note parfema Pretty Woman otkrivaju zanosnu melodiju onih cvetnih, začinskih i drvenastih. To je složena mešavina stotina zasebnih cvetnih i začinskih nota. Njegova oštra zračeća gornja nota bergamota, razvija se u punu i živahnu srednju notu akorda orijentalnog ljiljana, crvene ruže i karanfila. U osnovi mirisa su note svežeg ambera, pačulija, vanile, atlaskog kedra i miris istočnjačkih verskih obreda koji lagano isparavaju u toplini i harmoniji. –

Za ovaj parfem se veruje da će biti pravi hit, baš kao i pesma istog naziva, čim stigne na police parfimerija krajem septembra. Ekskluzivno pravo na prodaju za sada imaju prodavnice Planet Blue, Plaza Beauty u njujorškom hotelu Plaza, Clydes i Fred Segal, a može se i kupiti direktnim naručivanjem sa sajta Barbare Orbison online 50 ml po ceni od $80 plus poštarina.

ParfemPrettyWoman